Hírmorzsák 2017-06-26 (09:45)

A Cavs, a Pacers és a Nuggets egy háromcsapatos cseréről tárgyaltak, amelyben George Clevelandbe, Love Denverbe került volna - a Cavs még nem adta fel a Pacers sztárjának megszerzését. A Cavs a legesélyesebb Melo leigazolására, ha kivásárolják a Knickstől - Wade megszerzésére szintén, ha kiteszik a Bullstól. A draft előtt a Lakers, a Houston, a Spurs és a Celtics is tárgyalt az Indianával George-ról. Billups még mindig nem döntött, hogy akar-e a Cleveland GM-je lenni. A Nets lemondott KJ McDaniels 3.3 millió dolláros csapatopciójáról. Elkezdődött a BIG3 liga.

Marc Stein és Chris Haynes (mindketten ESPN) jelentették, hogy a Cleveland Cavaliers, az Indiana Pacers és a Denver Nuggets egy háromcsapatos cseréről tárgyaltak a draft előtt, amelyben Paul George a Cavshez, Kevin Love pedig a Denverhez került volna - állítólag a Cavs nem adta fel, hogy megszerezné George-ot, és a Denver továbbra is partner lehet ebben. Az ESPN-esek szerint az egyik tárgyalt cserében Kenneth Faried Clevelandbe kerülne (a Nuggets az erőcsatár poszt megerősítését tűzte ki egyik első számú nyári céljául), Jamal Murray és Nikola Jokic viszont biztosan maradnak a coloradóiaknál. Joe Vardon (Cleveland.com) úgy tudja, hogy a beszélgetések nincsenek komoly stádiumban.

Ugyanez a két újságíró írta meg, hogy a Cavs mellett a Los Angeles Lakers, a Houston Rockets, a Boston Celtics és a San Antonio Spurs próbálták megszerezni George-ot a draft előtt. A hírek szerint a Lakers és a Rockets továbbra is szeretné megszerezni a kiscsatárt, a Boston terveiről két napja részletesebben beszámoltunk már (leigazolnák Gordon Haywardot, és utána egy új, 3 éves szerződéssel szereznék meg George-ot), míg a Cavs szándékairól itt olvashattok pár sorral feljebb.

És a Marc Stein, Chris Haynes páros hozta azt a hírt is, hogy a Cleveland lesz a legesélyesebb Carmelo Anthony leigazolására, amennyiben a New York Knicks kivásárolja sztárját. Ennek azért nincs túl nagy realitása, mivel Anthony a most következő idényben 26.2 millió dollárt keres, 2018/19-ben pedig 27.9 milliót. Steinék szerint Dwyane Wade is a Cavshez kerülhet, ha a Chicago Bullstól kivásárolják.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint Chauncey Billups továbbra sem hozta meg döntését, hogy átveszi-e a Cavs elnöki posztját vagy sem. A hírek szerint Billups szeretne vezetőségi pozíciót, de ez természetesen a magánéletében lemondásokkal jár - Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint Billups nagyon vívódik azon, hogy elvállalja-e az állást vagy sem. jelenleg az ESPN szakkommentátoraként dolgozik, és Denver és Los Angeles között ingázik.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a Brooklyn Nets lemondott KJ McDaniels 3.4 millió dolláros csapatopciójáról, így a kiscsatár szabadügynök lesz pár nap múlva.

A végére pedig a BIG3 maradt, ami tegnap este elkezdődött, de mivel ma adják le Amerikában is, így az eredményekről még nem számolunk be, hátha lesz élőképes stream (amennyiben nem, akkor holnap reggel lesz összefoglaló).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus