Hírmorzsák 2017-11-23 (21:30)

Irving szerint itt volt az ideje, hogy véget érjen a sorozatuk. Courtney Lee szerint Jeff Hornacek félidei kirohanása után szívták fel magukat a harmadik negyedre. Luc Mbah a Moute NBA rekordja. Durant édesanyja szerint nem számítottak más hangulatra Oklahoma Cityben, de egy kicsit túl van hype-olva a mostani helyzet. Elloptak egy aláírt Jordan-mezt, MJ azonnal pótolta.

Ma hajnalban megszakadt a Boston Celtics 16 meccses győzelmi sorozata, a Miami Heat elleni vereséget követően pedig Kyrie Irving elmondta, hogy még sok mindent el lehet érni ebben az idényben - szép volt ez a streak, de itt volt az ideje, hogy véget érjen. Irving azt is elmondta, hogy a Heaten látszódott, hogy nagyon akarnak nyerni, nagy energiákkal játszottak, el kell ismerni, hogy jobbak voltak.

A New York Knicks egy egészen pazar 41-10-es harmadik negyeddel fordított a Toronto Raptors ellen, ennek pedig Jeff Hornacek vezetőedző félidei ámokfutása volt az oka. Courtney Lee Ian Begley-nek (ESPN) elmondta, hogy bementek az öltözőbe, megnéztek pár felvételt, aztán a tréner nekiesett, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő stílusban. Nem nagyon tetszett neki, amiket mondott neki Hornacek, váltottak pár szót, aztán így mentek vissza a pályára.

Ma délelőtt olvashattatok róla és láthattátok is, hogy Kevin Durant és Russell Westbrook összedugták a fejüket, de nem ötleteltek... A mérkőzést követően Durant anyukája Chris Haynesnek (ESPN) azt mondta, hogy az OKC-nél mindig ugyanolyan a hangulat, egyáltalán nem számítottak másra, de szerinte kicsit túl van húzva ez a dolog - ő nem nagyon érti ezt, de szerinte ez csak kosárlabda. Durant annyit tett hozzá ehhez, hogy ez nem róla és Westbrookról szól, hanem a két együttesről - játszottak, ment egy kis trash talk, ennyi történt, nem több.

A Houston Rocketsnél Luc Mbah a Moute +57-tel zárta a ma hajnali, Denver Nuggets elleni találkozót, ami legalább 2001 óta a legjobb ilyen jellegű mutató - a korábbi csúcsot az elmúlt 16 évben Joe Smith tartotta pont 2001-ből, amikor a Minnesota Timberwolves színeiben hozott egy +52-t a Chicago Bulls ellen.

A végére pedig Michael Jordan maradt. Az egyik beteg rajongójának adott 1995-ben egy aláírt 45-ös mezt, ezt azonban ellopták nemrég. Jordan nem sokat várt, küldött helyette egy 23-as, szintén szignózott mezt a ritka betegségét időközben legyőző hölgynek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus