Hírmorzsák 2018-03-27 (10:45)

Steve Kerr szerint Steph Curry nélkül is képesek bárkit legyőzni az alapszakaszban vagy a rájátszásban - meg kell védeniük az irányítót önmagától. Tyronn Lue ma este sem lesz a Cavsnél. Isaiah Thomas New Yorkba utazott a csípője miatt. Nem tudni, John Wall mikor térhet vissza. Markelle Fultz rögtön Kevin Porter nyomdokaiba lépett. James Youngot kitette keretéből a Sixers. Tom Benson özvegye sem akarja eladni a Pelicanst. Larry Drew II marad New Orleansban. Michael Porter Jr. jelentkezett a draftra, Marvin Bagley III még nem tudja, hogyan dönt.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr azt nyilatkozta, hogy szerinte Steph Curry nélkül is képesek bárkit megverni, legyen szó alapszakaszról vagy rájátszásról. Azt is hozzátette a tréner, hogy meg kell védeniük majd Curryt önmagától, és biztosnak kell lenniük abban, hogy az irányító tényleg egészséges - egészen biztosan vissza akar majd térni mihamarabb, ilyen a személyisége.

Folytassuk a többi hiányzóval. Dave McMenamin (ESPN) forrásai szerint a Cleveland Cavaliersnél Tyronn Lue vezetőedző még ma éjszaka, a Miami Heat ellen sem lesz ott a kispadon. Mike Trudell (Lakers.com) úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakers irányítója, Isaiah Thomas New Yorkban van, és további szakvéleményt kér sérült csípőjéről - mint ismert, emiatt a sérülés miatt hagyott ki hónapokat, meg is kellett műteni. A Washington Wizardsnál John Wall 5-7 kilót fogyott a térdsérülése és a rehab közben - maga az érintett nyilatkozta, hogy nem tudja, hogyan, mert alig futhatott, és azt sem tudja pontosan, mikor térhet vissza, majd az orvosok és a szakmai stáb döntenek erről.

A Philadelphia Sixershez két hír is tartozik. Egyrészt az, hogy ahogyan arról már a reggeli összefoglalóban olvashattatok, a 2017-es draft 1/1-ese, Markelle Fultz visszatért vállsérüléséből. - a Sportando jelentette, hogy az Elias Sports Bureau adatbázisa alapján a támadóidő bevezetése óta Fultz Kevin Porter (1980) után a második játékos lett, aki legalább 10 pontot és 8 gólpasszt szerzett kevesebb mint 15 perc játék alatt. Másrészt a Philly kitette keretéből James Youngot - januárban igazolták egy two-way megállapodással, és 6 mérkőzésen 2.8 pontot átlagolt a nagycsapatnál.

A New Orleans Pelicans tulajdonosa, Tom Benson nemrég hunyt el, az egykori tulaj felesége, Gayle Benson (az új tulaj) pedig Larry Holdernek (Times Picayune) elárulta, hogy nem fogja eladni sem a Pelicanst, sem a New Orleans Saints NFL csapatot. A hölgy elmondása szerint nincs is nagyon más választása, mivel egyrészt szeretné folytatni elhunyt férje örökségét, másrészt New Orleansból származik, nem is akar a városból elmenni sehova. Szintén Pelicans-hír: Larry Drew II kap egy második 10 napos kontraktust is a csapattól - eddig 3 pontot és 1.2 gólpasszt átlagolt a New Orleansnál.

A végére pedig a draft maradt: Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint Michael Porter Jr. is jelentkezik a draftra, ügynököt fogad. Mint ismert, Porter volt az egyik legtöbbre taksált játékos a szezon kezdete előtt, jó esélye volt az 1/1-re is, de majdnem a teljes idényt kihagyta hátsérülése miatt. Érdekesség, hogy a szintén a draft elejébe várt Marvin Bagley III még nem döntött arról, jelentkezik-e a játékosbörzére - igaz, a Kansas elleni vereség után kérdezték erről, akkor még érthetően nem ezzel foglalkozott.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus