Hírmorzsák 2018-05-30 (20:45)

Chris Paul már elkezdte győzködni LeBron Jamest, hogy igazoljon a Houston Rocketshez. Andre Iguodala biztosan kihagyja a döntő első meccsét. A Sixers vizsgálatot indított Bryan Colangelo twitter-botránya ügyében. A Nuggets továbbra is szabadulna Kenneth Fariedtől. A Celtics felcserélne Mo Bambáért. Kokoskov szerint mióta 25 éve edző, soha nem volt olyan tehetséges játékosa, mint Luka Doncic. LiAngelo Ballt megnézte a Lakers, de nincs a csapat jövőbeli terveiben. Steve Clifford lett az Orlando Magic új vezetőedzője. Tyler Dorsey-t letartóztatták. Zeke Upshaw édesanyja beperelte a ligát.

Marc Stein (New York Times) forrásai szerint a Houston Rockets irányítója, Chris Paul már elkezdte győzködni LeBron Jamest arról, hogy igazoljon a Rocketshez a nyár folyamán.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Denver Nuggets továbbra is próbál megszabadulni Kenneth Fariedtől - több, mint egy éve húzódik már ez az ügy, és az újságíró szerint valószínűleg az 1/14-et is bedobnák azért, hogy el tudják passzolni az erőcsatárt és főleg szerződését.

Sean Denveney (Sporting News) úgy tudja, hogy a Boston Celtics szeretne felcserélni Mo Bambáért - eléggé a draft elejébe kell kerülnie a centerért a Celticsnek, amely jelenleg az 1/27-et birtokolja az idei játékosbörze első köréből.

A Phoenix Suns új trénere, Igor Kokoskov azt nyilatkozta Lindsey Smith-nek (The Outlet), hogy valószínűleg soha nem volt egyetlen tehetségesebb játékosa sem Luka Doncicnál, mióta 25 éve edző. Az arizonaiak kihúzhatnák az idei drafton Doncicot is az 1/1-gyel, de a jelenlegi hírek szerint inkább DeAndre Aytonra esik majd a választásuk.

Az is a drafthoz kapcsolódik, hogy a Los Angeles Lakers megnézte ugyan LiAngelo Ballt, de Stein információi szerint sem a Lakers, sem a G-Ligás fiókcsapat jövőbeli terveiben nem szerepel Lonzo öccse.

Arról a délután folyamán külön is írtunk már, hogy Steve Clifford lett az Orlando Magic új vezetőedzője - részleteket ezen a linken találtok.

A Detroit Pistonsnál még csak keresik az új vezetőedzőt, Wojnarowski azonban lehozta, hogy a csapat megtartotta Bernie Bickerstaffot és Jim Lynamet, akik ott lesznek Ed Stefanski mellett, és segítenek megtalálni az új trénert.

Szintén a Pistonshoz tartozik, hogy a franchise-t, a G-Ligás fiókegyüttest, a Grand Rapids Drive-ot, a Deltaplex Arenát és az NBA-t is beperelte Zeke Upshaw édesanyja - mint ismert, Upshaw nemrég a pályán halt meg, miután leállt a szíve.

A Golden State Warriors bejelentette, hogy Andre Iguodala biztosan nem játszik holnap este, térdsérülése miatt kihagyja a Cleveland Cavaliers elleni finálé első találkozóját.

Arról ma délelőtt olvashattatok már, hogy a Philadelphia Sixers GM-jét, Bryan Colangelót azzal vádolják, hogy több olyan twitterfiókot is használt, amiről saját játékosait és más vezetőket ekézett. A klub bejelentette, hogy komoly vizsgálatot kezdtek az ügyben, Colangelo pedig természetesen tagadta, hogy olyat tett volna, amiről a The Ringer írt - azt beismerte, hogy egy másik accounttal figyelt bizonyos eseményeket, de a másik négy említett twitterfiókról elmondása szerint nem tud semmit.

A végére pedig a kék-fény rovat maradt: az Atlanta Hawks újoncát, Tyler Dorsey-t letartóztatták, miután valószínűsíthetően alkoholos befolyásoltság alatt vezetett - nem világított a kocsija egyik lámpája sem, megállították, ami másodjára sikerült neki, igazoltatásnál pedig nyitott sörösüvegeket találtak az anyósülésen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus