Hírmorzsák 2018-05-31 (12:30)

Gordon Haywardot újra megműtötték - 6-8 hét múlva kezdhet edzeni, az edzőtáborra készen fog állni. Bryan Colangelo felesége állhat az ál-twitterfiókok mögött, amik a Sixers játékosait becsmérelték. Kenny Smith, Juwan Howard és Ime Udoka is képbe került a Pistons vezetőedzői posztjával kapcsolatban. Monty Williams a Philly első számú segédedzője lehet.

A Boston Celtics swingmanjét, Gordon Haywardot újra megműtötték - kiszedték a lábából azt a lemezt és azokat a csavarokat, amelyeket az októbertben szerzett súlyos szárkapocscsont-törése után raktak be neki. Hayward bokája és szárkapocscsontja is rendben van azóta, és mivel a csavarok zavarták a szalagokat, ezért most kivették a játékosból azokat. Nagyjából 6-8 hét múlva kezdhet el edzeni Hayward, és az edzőtábor kezdetére teljes értékű játékos lesz.

Jöjjenek az edzőhírek. Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint a Detroit Pistons interjúra hívta Kenny Smith-t - a korábbi játékos régóta szakkommentátor a TNT csatornán. Az is napvilágot látott, hogy Smith-en kívül Ime Udoka és Juwan Howard is esélyesek lettek a posztra - előbbi a San Antonio Spursnél, utóbbi a Miami Heatnél dolgozott segédedzőként eddig. 

Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy Monty Williams Brett Brown első számú segédje lehet a Philadelphia Sixersnél. Williams jelenleg a Spurs vezetőségében dolgozik, de a hírek szerint szeretne újra edzősködni - mint ismert, azt követően távozott az Oklahoma City Thunder kispadjáról, hogy a felesége autóbalesetet szenvedett, és elhunyt.

A végére pedig a "Burner-Gate" maradt: bizonyos források utánajártak annak, hogy ki állhat azok mögött a twitterfiókok mögött, amelyeket Bryan Colangelónak, a Sixers GM-jének tulajdonít a tegnap napvilágot látott botrány kirobbantója, a The Ringer. Az egyik fiók akkor is aktív volt, amikor Colangelo egy sajtótájékoztatót tartott, ami gyanússá tette a dolgot, és némi kutakodás után most a szakvezető felesége, Barbara Bottini került a képbe - ő lehet az, aki a dolog hátterében áll, kérdés, hogy Colangelo felelősségét mennyiben csökkenti.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus