Hírmorzsák 2018-08-01 (11:00)

Kijöttek az új Lakers-mezek. Draymond Green puncsolni, Tristan Thompson bepancsolni próbált, utóbbinak összejött. Nem tudni, Kyrie Irving mit akar jövő nyáron - a Knicks és a Nets rá fog mozdulni. Steven Adamsnek nem volt rossz emlék a 2014-es kiesés a Spurs ellen - beleszagolt Gregg Popovich hajába, mikor életében először átölelhette a trénerlegendát. Austin Rivers LeBron James Jr.-nak adott tanácsot. Nate Robinson Libanonban folytatja. Három új játékos a Bucksnál, egy Sacramentóban. Az MGM az NBA első hivatalos szerencsejáték partnere. 

Arról volt már szó külön is, hogy a hírek szerint az idei ESPY díjátadó gála utáni partin Tristan Thompson bemosott egyet Draymond Greennek - részletek ezen a linken.

Marc Stein (New York Times) információi szerint egyáltalán nem tudni, hogy mi Kyrie Irving szándéka a jövő nyáron, maradni akar-e Bostonban, vagy ahogyan arról több pletyka is felröppent, inkább New Yorkba szerződne. Amennyiben kilép szerződéséből - és ez nagy valószínűséggel meg fog történni, hiszen csak 21.3 millió dollárt keresne jelenlegi kontraktusával 2019/20-ban -, akkor a New York Knicks és a Brooklyn Nets is rá fog mozdulni, ennyi biztos.

Arról tegnap délelőtt írtunk már, hogy az Oklahoma City Thunder centere, Steven Adams könyvet írt, amiben természetesen nem csak arról volt szó, hogy a Pittsburgh Egyetemen majdnem abbahagyta a kosárlabdázást. Adams felidézte, mikor a 2014-es rájátszásban kiestek a San Antonio Spurs elleni főcsoportdöntőben - akkor ő még újonc volt, úgyhogy a búcsú nagyon fájt neki, de egyébként sokat játszhatott egy nagyszerű csapatban, egyáltalán nem volt rosszkedvű. Mikor a párharc végén sok sikert kívántak a Spurs tagjainak, akkor nagyon figyelt arra, hogy Gregg Popovich-ot ki ne hagyja. Mikor elért Popovich-hoz, átölelte, és csodálatos érzés volt számára, hogy egy legendás embert tart a karjaiban. Beleszagolt a hajába, ami nagyon jó illatú volt - hozzátette, hogy senki ne hazudjon, mindenki ugyanezt tette volna, ha ilyen lehetősége adódik.

Mint ismert, LeBron James egyik nagy célja az, hogy együtt játszhasson a fiával az NBA-ben. Austin Rivers apja, Doc Rivers is a ligában játszott, és Austin a TMZ Sportsnak nyilatkozva azt tanácsolta a 14 éves LeBron James Jr.-nak, hogy csak arra koncentráljon, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, ne akarjon olyan lenni, mint az édesapja - ő ezt csinálta, önmaga akart lenni.

Voltak kisebb rostermozgások. A Milwaukee Bucks Jaylen Morrisnak two-way szerződést adott, míg Brandon McCoy-t és Travis Trice-t meghívta az edzőtáborába. A Sacramento Kings James Artisszal 2 éves megállapodást kötött - tavaly 15 mérkőzés erejéig pályára lépett az Orlando Magicnél, és az edzőtáborban vívhatja ki a helyet magának az alapszakaszra.

Az NBA-be évek óta visszavágyódó Nate Robinson új csapata is megvan: Libanonban, a Homenetmennél folytatja az egykori háromszoros zsákolóbajnok, 2017-es venezuelai MVP.

A liga tegnap szerződést kötött az MGM-mel, amely az NBA első hivatalos szerencsejáték partnere lett - az USA-ban nem lehetett fogadni eddig a mérkőzésekre, csak "feketén", ez azonban a jövőben hivatalos formában is menni fog.

A végére pedig a Los Angeles Lakers új mezei maradtak, amelyet tegnap bemutattak a közönségnek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus