Hírmorzsák 2018-08-08 (21:45)

John Wall szerint sokan még Top5 irányítónak sem tartják, de ez csak motiválja - sokkal jobb volt akkor a Wizards is, mikor nem foglalkoztak annyit a csapattal. Mike Conley úgy érzi, szerepe volt abban, hogy a Grizzlies menesztette David Fizdale-t - nagyon hálás egykori trénerének. A liga kihirdette a karácsonyi, az MLK napi és az első heti országos TV-s meccseket. Jahlil Okafor 2 évre a Pelicansnél. Charles Oakley megúszta a börtönt. Chris Paul 2.5 millió dollárt adományozott a Wake Forestnek.

Ma délelőtt volt már szó arról, hogy a New Orleans Pelicans tárgyal Jahlil Okaforral, és Dell Dempsék végül 2 éves szerződést kötöttek a centerrel - az első év csak részlegesen garantált, a második év csapatopciós.

Ma este beszámoltunk róla, hogy a liga kihirdette az első héten, karácsonykor és az MLK napon közvetített országos TV-s meccseket - részletek ezen a linken.

A Washington Wizards irányítója, John Wall Chase Hughesnak (NBC Sports Washington) elmondta, hogy nem számít neki, hogy rosszul sikerült az elmúlt idény - egyébként sokan még Top5 irányítónak sem tartják a ligában, de ez is rendben van számára, mert csak még több motivációja van. Az ESPN 43.5 győzelemmel a hetedik helyre várja a fővárosiakat keleten, ami Wall szerint még jobb hír, mert amikor lenézték őket, és nem foglalkoztak velük a legfőbb esélyesek között, mindig képesek voltak megmutatni azt, mire is képesek igazolából. Amikor azonban mindenki róluk beszélt, és sokat vártak tőlük, nem tudták hozni azt a szintet, amit elképzeltek velük kapcsolatban.

A Memphis Grizzlies irányítója, Mike Conley Michael Lee-nek (The Vertical, Yahoo Sports) volt vezetőedzőjéről, a New York Knicks új tréneréről, David Fizdale-ről beszélt. Conley szerint azért volt igazán nehéz számára a helyzet, mikor kirúgták Fizdale-t, mert tudta, hogy nagyrészt amiatt vesztettek 9 meccset zsinórban (ami után menesztette a Grizzlies Fizdale-t), mert ő nem volt bevethető állapotban, és ezt el is mondta az edzőnek, hogy úgy érzi, részben ő is hibás. Fizdale megmondta neki, hogy ne vicceljen, nem volt ehhez semmi köze, és még nélküle is kellett volna meccseket nyerniük. Ettől függetlenül még mindig hibásnak érezte magát, de rendben volt Fizdale, és ez volt a leglényegesebb, most pedig New Yorkban van. Hálás azért, hogy az ő játékosa lehetett, mert a játéka olyan része bontakozott ki, amire másképp fény sem derült volna.

Charles Oakley megúszta a börtönt, miután se nem cáfolta, se nem ismerte be, hogy jogosan vádolták, hogy július 8-án direkt csalt egy Las Vegas-i kaszinóban. Az eredeti vádakkal 1-től 6 évig tartó szabadságvesztés mellett 10.000 dolláros bírság várt volna rá, ezt minősítették le összesen 1000 dollárra, börtön nélkül.

A végére pedig a Houston Rockets irányítója, Chris Paul maradt, aki 2.5 millió dollárt adományozott a Wake Forest Egyetemnek - a férfi és a női csapat klubházait, öltözőit is felújítják ebből, de az étkeztetésre is fordítanak majd ebből az összegből, és a létesítményben lévő orvosi szobákat is modernizálják.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus