Hírmorzsák 2018-08-25 (13:45)

Jimmy Butler nyitott arra, hogy jövő nyáron a Lakershez szerződjön. Jayson Tatum utálta a Bostont - Kobe Bryant akart lenni kiskorában. Isaiah Thomas kijelentette, hogy a Denver idén PO-ba fog kerülni. A Sixers szeretne új GM-et kinevezni, de olyat, aki nem a legfőbb döntéshozó lesz. Vince Carter nem akar a pad végén ücsörögni, ezért igazolt Atlantába - mindig a szezon végén dönt arról, folytatja-e vagy sem.

Eric Pincus (Bleacher Report) Jimmy Butlerhez közeli forrásokból úgy tudja, hogy a Minnesota Timberwolves swingmanje nyitott arra, hogy a Los Angeles Lakershez szerződjön jövő nyáron LeBron James mellé.

Szintén a Minnesotához köthető közvetve, hogy a tőlük a nyár folyamán kitett Peter Patton lett a Dallas Mavericks új dobóedzője.

Térjünk vissza még a Lakershez. Arról tegnap este olvashattatok már, hogy Jayson Tatum nagy örömére együtt edzhetett Kobe Bryanttel, és erről beszélt a Boston Celtics egyik feltörekvő csillaga. Tatum a The Bill Simmons Podcastben (The Ringer) elárulta, hogy utálta a Bostont. 4-5 éves korában az édesanyja megkérdezte, hogy mi akar lenni, amikor felnő, amire azt mondta, hogy Kobe akar lenni. Visszakérdezett az anyukája, hogy az NBA-ben akar játszani? Erre rögtön rávágta, hogy nem, Kobe akar lenni - ő volt a kedvence, tele volt a szobája Bryant poszterével és mezeivel.

A Denver Nuggets új irányítója, Isaiah Thomas a KSE Partner Summitnek adott interjújában a csapatban betöltött szerepéről és az elvásárairól beszélt. Thomas elmondása szerint azért van a Denvernél, hogy segítse az együttest segítse, bármire is van szüksége a klubnak - győzni igazolt Coloradóba. Azt is hozzátette, hogy hosszú a 82 meccses szezon plusz a rájátszás, ahova be fognak kerülni ebben az idényben.

A Philadelphia Sixersnél továbbra sincs még új GM, Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) pedig erről beszélt a Yahoo Sports NBA: Chris Mannix podcastben. Pompey szerint a Sixers szeretne új általános igazgatót, de olyan embert akarnak kinevezni, aki nem rendelkezik majd az utolsó szó jogával - mindenben együtt akarnak dönteni. Az újságíró arról is beszélt, hogy van egy ember a tulajdonosi körben, David Heller, aki Sam Hinkie idejében a meetingeket vezette, és komoly döntéshozói joga volt, ahogyan most is ez a helyzet. Mivel náluk van Joel Embiid és Ben Simmons, ezért úgy gondolják, hogy ez a vezetőségi modell működik. Nagyon analatikusan közelítik meg a kérdést. Brett Brown vezetőedzőnek is elég nagy a befolyása, megbíznak benne, úgyhogy úgy vannak vele, hogy miért változtatnának?

A végére pedig az Atlanta Hawks új veteránja, Vince Carter maradt, aki Chris Kirschnernek (The Athletic) elmondta, hogy minden évben attól teszi függővé a folytatást, hogy hogyan érzi magát az idény végén - a gond az, hogy minden szezon után kifejezetten jó állapotban van. Ő nem tudja azt megcsinálja, hogy folyamatosan csak a pad végén üljön, az nem ő. Elég régóta játszik már ahhoz, hogy ismerje önmagát. Atlantában lehetősége lesz játszani, segítheti a fiatalokat, és a jó irányba terelheti őket.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus