Hírmorzsák 2018-09-08 (22:30)

LeBron James nem említette a Lakerst a 2018/19-es idény bajnokesélyesei között. Terry Roziert sem izgatják a cserepletykák. Új játékos a Clippersnél. Anthony Davis ügynököt vált. A Celtics egyik hátvédjét letartóztatták.

A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James Revi Reverchonnal (beIN Sports) beszélgetett, és elmondta, hogy fiatal a csapat, a lényeg a fejlődés. Amikor rákérdezett nála az újságíró, hogy a Lakers igazi bajnokesélyes-e a 2018/19-es idényre, akkor az aranysárga-lila együttest nem említette. Úgy fogalmazott válaszában, hogy sok bajnokesélyes van, de a végén csak egy maradhat, és ez most a Golden State Warriors. Ott van azonban a Houston Rockets, az Oklahoma City Thunder, a Boston Celtics, a Philadelphia Sixers vagy a Toronto Raptors is - több olyan gárda van, amely végső győztes lehet, de a Lakerst nem említette.

Ma délelőtt a Los Angeles Lakers irányítójáról, Lonzo Ballról írtuk meg, hogy nem érdekelték a cserepletykák, de ugyanezt elmondta a Boston Celtics játékmestere, Terry Rozier is, aki az NBC Sportsnak azt nyilatkozta, hogy minden évben egyre nagyobb az őrület, úgyhogy csak arra szabad koncentrálni, amire befolyása van az embernek. Minden nyáron a fejlődésre kell összpontosítani az energiákat, és csak a játékra szabad figyelni - készen áll az idényre. 

A Los Angeles Clippers leigazolta Desi Rodriguezt - edzőtábormeghívót kapott, tavaly a Seton Hallon 17.5 pontot és 4.8 pattanót átlagolt. 

A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis menesztette ügynökét, Thad Fouchert, és az ESPN értesülései szerint a Klutch Sports-cal fog leszerződni, Rich Paul fogja képviselni az érdekeit innentől.

A végére pedig a kék fény rovat maradt, és visszatérünk a Bostonhoz: a csapat hátvédjét, Jabari Birdöt letartóztatták - a hírek szerint családon belüli erőszak, fojtogatás és gyerekrablás van az ügy hátterében.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus