Hírmorzsák 2018-11-01 (11:00)

Jimmy Butler tagadja, hogy azért pihent volna ma hajnalban, mert tüntet az elcseréléséért. Tom Thibodeau még mindig nem akarja elcserélni Butlert. JR Smith szerint felajánlották neki, hogy távozhat a csapattól, de ő maradni akar. A Rockets nem hívta le Marquese Chriss 2019/20-as csapatopcióját. Giannis Antetokounmpo játszhat ma este a Boston Celtics ellen.

Tegnap este volt arról szó, hogy a Minnesota Timberwolvesnál Jimmy Butler nem játszik a Utah Jazz ellen, mert pihentetik, és hogy ellentmondó információk jöttek ki azzal kapcsolatban, hogy miért. Butler Rachel Nicholsnak (ESPN) még a találkozó előtt elmondta, hogy azért nem lépett pályára, mert fájdalmai voltak (részben amiatt, hogy kihagyta az edzőtábort), és tagadta, hogy tüntetne, és ezzel akarja rávenni a Minnesotát, hogy cseréljék el.

Szintén ide tartozik, hogy Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint liga szerte úgy gondolják, hogy Tom Thibodeau továbbra sem kész arra, hogy komoly tárgyalásokat folytasson más csapatokkal Butlerről. A hírek szerint a játékos és az ügynökei mérgesek amiatt, hogy nagyon lassan haladnak az események ezen a vonalon.

Arról szintén volt szó tegnap, hogy JR Smith-szel újra közölte a Cleveland Cavaliers, hogy kikerült a rotációból, és hogy a dobóhátvéd azon gondolkodik, hogy egy időre lelép a csapattól. Smith twitteren tagadta, hogy ez lenne a helyzet - az ő verziója szerint a Cavs felajánlotta neki, hogy ne legyen az együttessel, de ő a maradást választotta.

A Houston Rockets lemondott Marquese Chriss 2019/20-as csapatopciójáról.

A végére pedig ezúttal a Milwaukee Bucks sztárja, Giannis Antetokounmpo maradt, aki zöld utat kapott a játékra, ma este pályára léphet a Boston Celtics elleni keleti rangadón - mint ismert, agyrázkódása volt a görög sztárnak, ami miatt ki is hagyott mérkőzést.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus