Hírmorzsák 2018-12-15 (14:15)

Jabari Parkert árulja a Bulls. A liga történetének egyik legbutábban meghiúsult cseréjét (nem)kötötte a Wizards, a Grizzlies és a Suns. Robert Sarvert kiosztotta egy idős phoenixi aktivista. Markelle Fultz iránt a Magic is érdeklődik, a Sixers több ajánlatot is visszautasított már. Mexikóvárosnak hamarosan G-Ligás csapata lehet. Paul George élete formájában van. Michael Jordan szerint semmi negatív töltete nem volt a Malik Monknak kiosztott két tockosnak.

Arról a reggel folyamán írtunk már, hogy Trevor Arizát majdnem Washingtonba cserélték, csak éppen Brooksékkal volt probléma - részletek ezen a linken.

A Phoenix Sunsnál volt más pofára esés is a napokban. Mint ismert, felmerült, hogy Robert Sarver elköltözteti a klubot Phoenixből, ha a városi tanács nem szavazza meg a csarnok felújításához szükséges támogatást. Sarver ezt cáfolta, de a tanácsüléseken résztvevő aktivista, Greta Rogers kiosztotta a tulajt. Az idős hölgy szerint Sarver 14 éve birtokolja a klubot, de soha nem tett semmi jót a csapatért - életében nem akart 2-3 igazi sztárt megfizetni, ami az alapja lehetne egy sikeres együttesnek. Ezt követően beszólt a tanácsnak is, hogy egyáltalán tárgyalnak egy ilyen emberrel, mint Sarver - szerinte a szórakoztatóiparnak el kell tartania magát, vagy ha nem hozzáértőek vezetik, akkor meg kell buknia.

A Chicago Bulls elkezdte árulni Jabari Parkert - az előző meccsen már a rotációból is kikerült az erőcsatár. Parker ez utóbbi döntésről KC Johnsonnak (Chicago Tribune) elmondta, hogy meglepte, mert mindent megtett, ami tőle telik, ettől függetlenül nem panaszkodhat, tennie kell, amit eddig. Azt is hozzátette, hogy jó játékosnak tartja magát, szerinte ezt mindenki tudja róla, és késznek kell lennie, bármi történik.

Arról tegnap délután írtunk már, hogy Markelle Fultz iránt érdeklődik a Detroit Pistons - Vince Ellis (Detroit Free Press) értesülései szerint az Orlando Magicet is fel lehet írni a listára. Candace Buckner (Washington Post) úgy tudja, hogy a Philadelphia Sixers több ajánlatot is visszautasított Fultzért.

Arról tegnap este volt szó, hogy Adam Silver commish elmondása szerint Mexikóváros közel áll ahhoz, hogy G-Ligás csapata legyen - részletek ezen a linken.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Paul George Royce Younggal (ESPN) beszélgetett, és elmondta, hogy rengeteget segítenek neki az eddigi tapasztalatai, illetve az, hogy támadásban nem minden az ő vállain nyugszik - élete legjobb formájában van. Sokkal érettebbnek érzi magát, és tudja, hogyan támadjon, miket alkalmazzon bizonyos védekezési sémák ellen. Azt is hozzátette, hogy manapság a különböző játékhívásoknál mindenki tudja, hogy mi a feladata, de ő sokkal jobban szereti, mikor ő döntheti el, hogy mit csináljon támadásban, így nem tudnak készülni ellene az ellenfelek.

Két napja volt arról szó, hogy Malik Monk kapott két tockost Michael Jordantől, miután túl korán örült a Charlotte Hornets győzelmének a Detroit Pistons ellen, és technikait is kapott a csapata. Jordan azt mondta, hogy úgy adott egy kisebb "pofont" hátulról Monknak, mint egy idősebb testvér a fiatalabbnak - semmi negatív töltet nem volt ebben a tockosban, csak szeretet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus