Hírmorzsák 2018-12-18 (21:30)

Austin Rivers a Memphisnél folytatja. Új játékos a Wizardsnál. A Grizzlies tulajdonosa azt szeretné, ha Marc Gasol pályafutása végéig a csapatnál maradna. Trevor Ariza és a Suns útjai közös megegyezéssel váltak el. Továbbra is Anthony Davis vezeti a PER-listát, LeBron James már a Top5-ben. Brandon Ingram és Rajon Rondo is a Lakers G-Ligás csapatánál. Ricky Rubio mondta el véleményét James Harden lépéshibájáról, míg maga az "elkövető" sem tagadta a dolgot, de visszakérdezett. Nick Nurse 15.000 dolláros büntetésben részesült.

Shams Charania (The Athletic) értesülései szerint a Memphis Grizzlies fogja leigazolni Austin Riverst, ha a játékos lekerül waiverről. A Washington Wizards a G-Ligás együttesétől Chasson Randle-nek szerződést adott.

Maradjunk a Memphisnél: Robert Pera tulajdonos a Daily Memphian munkatársával Marc Gasol jövőjéről beszélgetett - a spanyol center az idény végén szabadügynök lesz. Pera azt válaszolta a neki feltett kérdésre, hogy nem tud játékosa gondolataiban olvasni, de ha rajta múlna, ő egyértelműen azt szeretné, ha Gasol a Grizzlies tagjaként vonulna vissza.

A Rivers-cserében szintén résztvevő Trevor Ariza és a Phoenix Suns útjai közös megegyezéssel váltak el egymástól, jelentette Duane Rankin (Arizona Republic). A hírek szerint Ariza cserét akart, és mentálisan "lekapcsolta magát", miután a Suns gyengén kezdte az idényt. Rankin is megerősítette, hogy a Suns megpróbálta a Los Angeles Lakershez cserélni Arizát, de Robert Sarver tulajdonos nem akarta a Tyson Chandler után újabb emberrel erősíteni az aranysárga-lilákat.

Ha már a Lakers, akkor itt említsük meg, hogy a PER-listán LeBron James már a Top5-ben van, de még mindig Anthony Davis (30.0) vezet Giannis Antetokounmpo (29.1) és James Harden (28.2) előtt - a Top25-öt ezen a linken megtaláljátok.

Még mindig Lakers: Brandon Ingram és Rajon Rondo is a G-Ligában edz jelenleg, ez rehabjuk utolsó fázisa - hamarosan visszatérhet mindkét sérült kosaras.

Arról volt már szó ma délután, hogy James Hardennek elengedtek egy kis lépéshibát. A Hardenen faultot elkövető Ricky Rubio annyit mondott, hogy elég megnézni a felvételeket - ő nem fogja kommentálni az eseményeket, de mindenki látja, hogy mi történt. Maga Harden sem tagadta a lépést, csak visszakérdezett, hogy mit akarnak tőle, azt, hogy saját magát nyomja fel?

A Toronto Raptors vezetőedzője, Nick Nurse 15.000 dolláros büntetést kapott, amiért kritizálta a játékvezetést - tegnap délután beszámoltunk róla, hogy Nurse Kawhi Leonard büntetőit kevesellte a Denver Nuggets elleni találkozón.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus