Hírmorzsák 2019-02-26 (10:45)

LeBron James szerint ha valakinek a játékára még mindig hatással vannak a külső zavaró tényezők, annak nincs helye a Lakersben. James már a gólpasszlistán is a Top10-ben, történelmet írt. Vége James Harden és a Suns nagy sorozatának. Karl-Anthony Towns szerencsésnek érzi magát, hogy élve megúszta az autóbalesetét. Mindenki elérhető a Bostonnál, ha Anthony Davis megszerzéséről van szó. Jayson Tatum szerint jövőre All-Star lesz.

A Minnesota Timberwolves sztárja, Karl-Anthony Towns azt nyilatkozta, hogy szerencsés, hogy élve megúszta múlt csütörtöki autóbalesetét. Towns szerint 5% esélye volt arra, hogy túléli, és sikerült ebbe az 5%-ba tartoznia. Nagyjából 4% sansz volt arra, hogy súlyos sérülést szenved, 1% arra, hogy könnyebb sérüléssel megússza, és neki bejött ez az 1%. Towns szerint sokkal rosszabbul is járhatott volna, kevés esély volt arra, hogy ilyen könnyedén megússza, mint ahogy végül megúszta. A center kocsijának állóra kellett fékeznie, hogy elkerüljön egy előtte történt balesetet, de egy 55-70 km/h-val mögötte haladó jármű beleszaladt.

A Milwaukee Bucks 10 napos szerződést adott Isaiah Canaannek - a Phoenix Sunsnál kezdte a szezont, legutóbb pedig a Minnesotánál játszott kétszer 10 nap erejéig.

A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James még a ma hajnali, Memphis Grizzlies elleni összecsapás előtt elmondta, hogy nagyon szenvednek, így egyáltalán nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy bárkit lebecsüljenek. Mint ismert, a Grizzlies nyugat egyik leggyengébb csapata, de az aranysárga-lilák Memphisben is kikaptak, így nem tudtak közelebb lépni a PO-hoz, hiába kapott ki újfent a San Antonio Spurs. A mérkőzés után LeBron megint nem fogta vissza magát, ahogy az utóbbi időben már nem először: szerinte ha valakinek a játékát még mindig befolyásolják a külső (hátráltató) tényezők, akkor a Lakers nem a megfelelő franchise ennek az embernek, és itt az ideje, hogy azt mondja, "erre nem vagyok képes".

Ha már LeBron, akkor itt lehet megemlíteni, hogy James megelőzte Andre Millert a gólpassz örökranglistán, belépett a Top10-be, így a liga történetének első játékosa lett, aki pontokban és gólpasszokban is ott van a legjobb 10 között. A Phoenix Suns klubrekordnak számító 17 meccses vereség sorozatának vetett véget ma hajnalban, a Miami Heat elleni összecsapással és győzelemmel. A Houston Rockets MVP-jének, James Hardennek véget ért a 30+ pontos sorozata, miután ma hajnalban, az Atlanta Hawks ellen csak 28 egységig jutott - 32 mérkőzésig tartott a streak, amely így a liga történetének második leghosszabb ilyen jellegű sorozata.

Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint a Boston Celtics azt mondta a New Orleans Pelicansnek a deadline előtt, hogy Anthony Davisért mindenki elérhető lehet a csapatból. Különböző hírek jöttek ki arról, hogy Jayson Tatumot feladná-e a Celtics Davisért, most úgy tűnik, hogy igen.

A megemlített Jayson Tatum azt nyilatkozta Charaniának, hogy tudja, hogy All-Star lesz belőle - idén ez nem történt meg, úgyhogy jövőre fog. Vannak olyan játékosok, akik gyorsabban érnek el bizonyos dolgokat, mint mások, márpedig úgy érzi, hogy ő is ezek közé a kosarasok közé tartozik. Óriási elvárásai vannak önmagával szemben, sokkal nagyobbak, mint amit bárki felé támaszt. Szerinte mindenki számára világos, hogy idén más csapatuk van, mint tavaly. Időbe telik, mire megszokják ezt, de a vereségek nem jelentik a világ végét - jobban oda kell tenniük magukat, természetesen neki is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus