Hírmorzsák 2019-06-25 (15:15)

Cserélt a Hawks és a Blazers, Kent Bazemore Portlandben folytatja. Megvolt az alapszakasz díjkiosztója - az összes trófea és a nyertesek. A héten találkozik a Warriors Klay Thompsonnal és Kevin Duranttel, a Clippers július 2-án ül le beszélni Kawhi Leonarddal. A Knickst 50.000 dollárra büntette a liga. Andre Iguodala szerint senki nem fog a New Yorkhoz igazolni. A Celtics és a Sixers azért nem cseréltek Leonardért tavaly, mert úgy gondolták, hogy a kiscsatár idén nyáron Los Angelesbe szerződik. A Nets DeAndre Jordan iránt érdeklődik. A Suns kitette Jimmer Fredette-et, aki a Warriors nyári ligás csapatában fog játszani.

Mint arról ma reggel beszámoltunk már, kiosztották az alapszakasz díjait, ezeket ezen a linken megnézhetitek! További díjakat kapott még Marcus Smart, akit a legnagyobb küzdőnek választottak (Hustle Award), illetve Mike Conley, aki két elismerést is besöpört a Sportszerűségi díjjal, illetve a legjobb csapattársnak járó Twyman-Stokes trófeával.

Cserélt egymással az Atlanta Hawks és a Portland TrailBlazers - a Hawks Kent Bazemore-ért Evan Turnert kapta. Egyik gárda rövid vagy hosszútávú sapka alatti helyére sincs befolyással ez a deal, viszont a Blazersnek Bazemore biztosíték arra az esetre, ha Rodney Hood távozna. Hood iránt egyre nagyobb a kereslet, és a Portland valószínűleg nem fogja tudni megtartani a luxusadós MLE-vel.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr Nick Friedellnek (ESPN) elmondta, hogy nem fogja győzködni Kevin Durantet és Klay Thompsont, amikor a két játékossal találkozni fognak a héten. Se videókat nem fognak levetíteni, se városnéző körútra nem viszik egyik delikvenst se, csak simán beszélgetnek majd. Friedell úgy tudja, hogy a csapat bízik abban, hogy Thompson aláír 5 évre 190 millió dollárért, Durant esetleges távozására azonban fel vannak készülve.

A Golden State másik játékosa, Andre Iguodala közben beolvasott a New York Knicksnek - az SNY.tv-nek azt nyilatkozta, hogy sajnálja, de senki nem fog a Knickshez igazolni. Közben a New Yorkot 50.000 dollárra büntették, miután a franchise nem engedte be a draft utáni sajtótájékoztatóra a New York Daily News képviselőit, miközben mindenki mást igen.

Frank Isola (New York Daily News) forrásai szerint Kawhi Leonard július második találkozik majd a Los Angeles Clippersszel. Szintén ide tartozik, hogy Kevin Arnovitz (ESPN) forrásai szerint a Boston Celtics és Philadelphia Sixers azért nem cseréltek tavaly nyáron Leonardért, mert úgy gondolták, hogy idén Los Angelesbe fog igazolni. A Celtics Anthony Davisre is tartalékolta a cserealapjait, míg a San Antonio Spurs nem tárgyalt a Sixersszel olyan csomagról, amelyben nem volt benne Ben Simmons vagy Joel Embiid.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a Brooklyn Nets érdeklődik DeAndre Jordan iránt, aki Kevin Durant egyik legjobb barátja - a Knicks ugyanilyen okokból tartotta meg a centert a Kristaps Porzingis-féle cserét követően.

A végére pedig néhány rostermozgás történt. A Phoenix Suns kitette keretéből Jimmer Fredette-et (az arizonai klub nem hívta le csapatopcióját), aki a Golden State nyári ligás csapatában fog majd szerepelni. A Philly szabadlistára rakta Haywood Highsmith-t. A Detroit Pistons pedig two-way megállapodást kötött Louis Kinggel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus