Hírmorzsák 2019-07-02 - Folyamatos eseménykövetés

Folyamatos eseménykövetés ma is! Isaiah Thomas a Wizardsnál folytatja. Jimmy Butler egy négycsapatos cserében a Miamihez került. Frank Kaminsky a Sunsban. Wesley Matthews hazatért a Buckshoz. Nerlens Noel és Alec Burks a Thundernél. Amíg Joe Lacob a Warriorsnál van, senki nem viselheti a csapatban Kevin Durant mezszámát. Richaun Holmes a Kingshez szerződött. Kyle O'Quinn a Sixersnél. JJ Barea marad Dallasban. Európából igazolt a bajnok. Kevon Looney a Warriorsban marad. Jordan Bell megegyezett a Minnesotával, a Golden State tarthatja. Cserélt a Warriors és a Timberwolves. Kawhi Leonard döntése elhúzódik a hét végéig? Pau Gasol folytatná pályafutását.

Frissítés (21:55): A Dallas Mavericks 3 évre 12 millió dollárért megtartotta Dorian Finney-Smith-t.

A Chicago Bulls two-way szerződést adott Adam Mokokának.


Frissítés (19:19): A Washington Wizards igényelte a DPE kivételt John Wall hosszútávú sérülése miatt.


Frissítés (19:07): Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy a Boston Celtics 2 éves szerződést köt Vincent Poirier-vel.

Közben Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy a Philadelphia Sixers felajánlotta Ben Simmonsnak az 5 éves maximumot, 168 millió dollárt - Rich Paul és a csapat a részleteken dolgoznak, de ebből szinte biztosan megegyezés lesz.

Derek Bodner (The Athletic) úgy tudja, hogy Al Horford 4 éves, 109 millió dolláros fizetéséből 12 millió dollár nem garantált, ilyen kondiciókkal érkezik a center a Sixershez.


Frissítés (17:30): A Los Angeles Clippers már most garantálta Lou Williams 2020/21-es fizetését, 8 millió dollárt fog keresni a liga legjobb cserejátékosának választott hátvéd.

Fernando Tirado (ESPN) értesülései szerint a Dallas Mavericks a legesélyesebb Gustavo Ayon szolgálatainak megszerzésére - a mexikói center a Real Madridtól térhetne vissza az NBA-be.

Közben Enes Kanter azt nyilatkozta, hogy a Portland TrailBlazers 6 percet adott neki a döntésre, hogy marad-e vagy sem, hiába akarta felhívni a testvérét, hogy beszéljen a családjával. Mivel a Blazers túlságosan erőszakos volt, ezért nemet mondott, Damian Lillard azonban azt mondta, hogy a történet nem igaz, Kanter legalább 45 percnyi gondolkodási időt kapott. Mint ismert, a magasember végül 2 évre 10 millió dollárért a Boston Celticshez szerződött.

A Charlotte Hornets kitette keretéből a visszavonult Tony Parkert.


Frissítés (10:30): Tegnap este olvashattatok már több igazolást - ezen a linken visszanézhetitek őket! Annyit érdemes hozzátenni, hogy a Los Angeles Clippershez kerülő Miami Heat pick 2023-tól 2025-ig lottery védett, 2026-ban pedig védetlen.

A Philadelphia Sixers lemondott a 2017-es draft első körében kiválasztott Anzejs Pasecniks jogairól, és leigazolta Kyle O'Quinnt egy évre a veterán minimumért - Norvel Pelle is aláírt a Philly-hez two-way szerződéssel. Anthony Tolliver egy évre 2.6 millió dollárért a Portland TrailBlazerst választotta. Isaiah Thomas egy évre a Washington Wizardsot erősíti. A Los Angeles Lakers Zach Norvellnek adott egy two-way kontraktust.

Tim Frazier egy évre 2 millió dollárért a Detroit Pistonshoz szerződött. A Toronto Raptors 3 évre 4.2 millió dollárért hozta át az Euroligából Matt Thomast. Kevon Looney 3 évre 15 millió dollárért maradt a Golden State Warriorsnál. Jordan Bell pedig 1 évre 1.6 millió dollárért a Minnesota Timberwolvest választotta - viszont mivel ő korlátozott szabadügynök, a Warriors tarthatja.

Szintén a Golden State-hez és a Minnesotához tartozik, hogy cserélt a két gárda, Shabazz Napier, Treveon Graham és készpénz ment a Timberwolveshoz.

A Brooklyn Netshez igazoló Kevin Durantről írt egy cikket Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN). Az újságíró azt írta, hogy az a rengeteg dráma, ami a Warriorsnál zajlott (itt szóba került többek között Draymond Green novemberi veszekedése KD-vel), a tisztelet hiányát jelezte a kétszeres döntő MVP számára

Ian Begley (SNY.tv) forrásai szerint a New York Knicks, Clippers és a Lakers is érdeklődnek James Ennis iránt.

Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy az érintett csapatok azzal számolnak, hogy Kawhi Leonard döntése akár a hét végéig is elhúzódhat.

A végére pedig Pau Gasol maradt, aki Adrian Wojnarowskinak elmondta, hogy szeretne a következő szezonban is az NBA-ben játszani, elvileg augusztusra már teljes értékű lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus