Hírmorzsák 2019-07-03 - Folyamatos eseménykövetés

Andre Iguodala valószínűleg kivásároltatja magát, és megy a Lakershez - Jared Dudley már ott van. Klay Thompson térdét megműtötték, 5-7 hónap a felépülési ideje. Nincs még döntés arról, hol folytatja Kawhi Leonard - tegnap a Lakersszel, a Clippersszel és a Raptorsszal is találkozott. Willie Cauley-Stein és Glenn Robinson III a Warriorsnál. Jeff Green és Emmanuel Mudiay a Jazznél. Wilson Chandler a Brooklyn Netsnél folytatja. Ryan Arcidiacono és Luke Kornet a Bullsnál. Brad Wanamaker és Daniel Theis is maradtak Bostonban. Rodney McGruder maradt a Clippersnél, James Ennis pedig Philadelphiában. A Sixers 5 éves maxot ajánlott Jimmy Butlernek, most ugyanezt teszi Ben Simmonsnál is. DeAndre Jordan a Netshez irányította Kevin Durantéket.

Frissítés (23:13): Jalen Rose azt mondta, hogy értesülései szerint 99%, hogy Kawhi Leonard hosszabbít a Toronto Raptorsszal, méghozzá 2 évre.


Frissítés (22:43): Cserélt egymással a Memphis Grizzlies és a Phoenix Suns - az arizonai együttes Josh Jacksont, egy 2020-as második köröst és egy védett 2021-es második köröst adott Kyle Korverért és Jevon Carterért. Korver nem marad a Sunsnál, ki fogják vásárolni, és a Lakers, a Sixers, valamint a Bucks a legesélyesebbek rá.


Frissítés (21:37): Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint TJ McConnell megegyezett az Indiana Pacersszel, méghozzá 2 évre 7 millió dollárért.


Frissítés (20:59): Vince Ellis (Detroit Free Press) információi szerint Markieff Morris 2 éves szerződést köt a Pistonsszal, és a bi-annualt kapja, ami összesen 7.4 millió dollárt fizet neki a két esztendő alatt.

Frissítés (20:34): Shams Charania (The Athletic) hozta a hírt, hogy Markieff Morris a Detroit Pistonshoz igazolt.


Frissítés (18:43): Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy Boban Marjanovic 2 évre 7 millió dollárért a Dallas Maverickshez szerződött.


Frissítés (18:09): A Chicago Bulls bejelentette, hogy Wendell Carter Jr. egyik törzsizma megsérült, kés alá kell feküdnie, így nem játszik a nyári ligában - elvileg az edzőtáborra teljesen felépül.


Frissítés (18:05): Stephen A. Smith (ESPN) az ESPN műsorában további érdekességeket is megosztott. Értesülései szerint Kevin Durant együtt vacsorázott Russell Westbrookkal és Nick Collisonnal az azt megelőző este, hogy bejelentette, a Golden State Warriorsnál folytatja pályafutását, és Westbrook szemébe mondta, hogy marad. Durant még élő adásban SMS-ezett Smith-nek, hogy ez hülyeség, de a TV-s személyiség azt mondta, hogy több különböző forrásai ugyanezt állítja.
 

Frissítés (17:58): Cserélt egymással a Memphis Grizzlies és az Atlanta Hawks: Miles Plumlee és Solomon Hill ment Memphisbe, cserébe Chandler Parsons érkezett Atlantába. A hírek szerint Parsons és a Grizzlies nem tudtak megegyezni a kivásárlási árról, így lett a vége csere.

A New Orleans Pelicans 2 évre 14.25 millió dollárért megtartotta Darius Millert.

Az Indiana Pacers 3 évre 6.5 millió dollárért marasztalta Edmond Sumnert - az utolsó év nem garantált.

Shams Charania (The Athletic) úgy tudja, hogy D'Angelo Russell maradni fog a Golden State Warriorsnál, méghozzá hosszútávon - az újságíró szerint Russell sose írt volna alá a Golden State-hez, amennyiben úgy gondolja, hogy egy év után el fogják cserélni.

Stephen A. Smith (ESPN) azt mondta az ESPN egyik műsorában, hogy Kevin Durant jóban volt Steph Curry-vel, de tudta, hogy soha nem lehet olyan népszerű, mint az irányító. Smith hozzátette, hogy Durantnek nem volt jó a kapcsolata Steve Kerr vezetőedzővel.

DeMarcus Cousins ügynököt váltott.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy ma ne számítsunk túl korán Kawhi Leonard döntésére, és lehet, hogy a bejelentés átcsúszik holnap.


Frissítés (15:05): Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy a Golden State Warriors visszavonta Quinn Cook QO-ját, aki így oda igazolhat, ahova akar.


Frissítés (14:05): Mike Fisher (247sports.com) forrásai szerint a Dallas Mavericks Danny Greent és Marcus Morrist akarja leigazolni.


Frissítés (09:30): A tegnapi nap nagyon csendesen telt az NBA-ben - ezen a linken visszaolvashatjátok az élő eseménykövetést.

Voltak azért szerződtetések az este és az éjszaka folyamán. Noah Vonleh 1 évre a Minnesota Timberwolveshoz szerződött. Jeff Green 1 éves, 2.5 millió dolláros kontraktust írt alá a Utah Jazz-zel, Emmanuel Mudiay pedig szintén a Utah-nál folytatja a következő évben. Wilson Chandler 1 évre 2.6 millió dollárért a Brooklyn Netsé. Luke Kornet 2 éves megállapodást kötött a Chicago Bullsszal, Ryan Arcidiacono pedig 3 évre 9 millióért hosszabbított a klubbal. Jared Dudley 1 évre 2.6 millió dollárért szignózott a Los Angeles Lakersszel (veterán minimumból jön, továbbra is van hely Kawhi Leonardra).

Rodney McGruder 3 évre 15 millió dollárért marad a Los Angeles Clippersnél (szintén maradt hely Kawhi Leonardra, ettől függetlenül is, ezt csak utána írja alá a klub, amint dönt a Toronto Raptors sztárja). James Ennis két évre 4.1 millió dollárért marad a Philadelphia Sixersnél (ő ennél nagyobb szerződéseket utasított vissza, hogy maradjon az együttesnél). Willie Cauley-Stein és Glenn Robinson III is a Golden State Warriors játékosa lesz - utóbbi 2 évre írt alá. Brad Wanamaker 1 évet, Daniel Theis pedig 2 évre 10 millióért hosszabbított a Boston Celtics-szel. A Portland TrailBlazers two-way szerződést adott Jaylen Hoardnak.

A Golden State sztárját, Klay Thompson térdét megműtötték - 5-7 hónap múlva épül fel ACL-szakadásából.

A Warriorstól elcserélt Andre Iguodala a hírek szerint kivásároltatja magát a Memphis Grizzliestől, Stephen A. Smith és Ramona Shelburne (ESPN) pedig úgy tudják, hogy ezt követően a Lakershez fog aláírni.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a Lakers úgy gondolja, hogy "vezet" a Kawhi Leonardért folytatott harcban. A Leonard táborához az utóbbi években rendkívül közel kerülő Cris Carter (FOX Sports) azt állítja, hogy semmifajta döntés nincs még arról, hogy hova fog kerülni Kawhi - hibás azt gondolni, hogy mondjuk a Lakersnek nagyobb esélyei vannak, mint a Raptorsnak vagy a Clippersnek. Elvileg mindhárom csapattal találkozott tegnap a döntő MVP-je, már csak arra várunk, hogy döntsön.

Tom Haberstroh (NBC Sports) információi szerint a Philadelphia Sixers beajánlotta az 5 éves maximumot, 190 millió dollárt Jimmy Butlernek, de az nem kellett a swingmannek - ennek ellentmondó infók jöttek ki Adrian Wojnarowskitól (ESPN) és Shams Charaniától (The Athletic) is.

A végére pedig DeAndre Jordan maradt, aki Marc Stein forrásai szerint meg volt győződve arról, hogy a Barclays Center sokkal barátságosabb környezet lenne a Kyrie Irving és Kevin Durant számára, mint a Madison Square Garden, ezért hiába fejezte be a szezont a New York Knicksnél, azt erősítette Durantékben, hogy igazoljanak a Brooklyn Netshez.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus