Hírmorzsák 2020-01-09 (21:10)

Kyrie Irving újra 5-5 ellen edz, lehet, hogy egy hét múlva visszatér. Wendell Carter Jr. több hetet kihagy (boka). Malik Beasley, Glenn Robinson III, Davis Bertans, E'Twaun Moore, Iguodala és Covington iránt érdeklődik a Philly. Porzingis PRP-injekciót kapott. A Lakers úgy számol, hogy Anthony Davis 2+1 éves szerződést köt a nyáron. Budenholzer szerint sem a Bucks, sem Giannis Antetokounmpo teljesítményére nem nyomja rá a bélyegét a görög esetleges szerződéshosszabbítása, illetve ennek a körítése. Az L2M Report szerint Whiteside szabálytalan elzárást adott Lillard egyenlítő triplája előtt a Raptors elleni meccs végén. Jimmy Butler szerint nem lehet vele egy lapon emlegetni TJ Warrent. John Beilein állása nincs veszélyben a Cavsnél. McKinnie visszatért a Clevelandhez.

Kevin O'Connor (The Ringer) értesülései szerint a Philadelphia Sixers Malik Beasley, Glenn Robinson III, Davis Bertans, E'Twaun Moore, Andre Iguodala és még Robert Covington is érdeklődik, meg is kereste az adott játékosok csapatait. Mint ismert, többek között Covington ment Jimmy Butlerért a Minnesota Timberwolveshoz, a Sixersnek azonban megint wing játékos kell. A Philly baja az, hogy nincs sok mindent, amit fel tud ajánlani az aktuális cserepartnernek, Matisse Thybulle-t pedig nem akarja adni Elton Brand.

Tim MacMahon (ESPN) értesülései szerint a Dallas Mavericks magasembere, Kristaps Porzingis PRP-injekciót kapott a jobb térdébe, ami miatt szilveszter óta nem tudott pályára lépni a lett kosaras. A Brooklyn Netsnél viszont Kyrie Irving ma már 5-5 ellen edzett, holnap is ez lesz a program - egy hét múlva vizsgálják, hogy pályára léphet-e. A Chicago Bullsnál Wendell Carter Jr. bokasérülése elég komolynak tűnik, Shams Charania (The Athletic) információi szerint többhetes kihagyás vár a Bulls magasemberére.

Bill Oram (The Athletic) úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakersnél többen azzal számolnak, hogy Anthony Davis rövidtávú szerződést fog kötni a nyár folyamán - az 5 éves, 204 millió dolláros maximum helyett egy 2+1 éves maximum papírt fog aláírni. Az ok újfent pénzügyi: 2022-ben újra szabadügynök lehet, amikor már aláírhatja a 35%-os maxot is (most csak a 30%-osra jogosult). Másrészt LeBron 37 lesz már akkor, így Davis jobban látni fogja, hogy mi lehet a Lakersből hosszútávon.

A Milwaukee Bucks vezetőedzőjét, Mike Budenholzert megkérdezték a Golden State Warriors elleni siker előtt, hogy Giannis Antetokounmpo és a maximum szerződéshosszabbítása körüli bizonytalanság ráányomja-e a bélyegét a Bucks szezonjára. A tréner azt mondta, hogy egyáltalán nem - a csapat nagyon szépen koncentrál a céljára, Antetokounmpo pedig a folyamatos fejlődésre. Lehet, hogy van valami, amit nem lát, de számára úgy tűnik, hogy a görög nagyszerű állapotban van, az együttes többi tagja is, és remélhetőleg folytatni tudják, amit elkezdtek.

Az L2M Report alapján a Portland TrailBlazers centere, Hassan Whiteside szabálytalan elzárást adott Damian Lillard Toronto Raptors elleni egyenlítő triplája előtt. Mint ismert, Lillard kosara után Carmelo Anthony meccsnyerőjével a Blazers győzött.

Arról ma reggel már láthattatok videót, ahogy Jimmy Butler kiállításig cukkolta TJ Warrent. Butler a meccs után azt nyilatkozta, hogy nehéz lehet Warrennek, mivel Warren nem tudja őt levédekezni, ő viszont simán levédi a Pacers kiscsatárát - szerinte ez a lényeg. Butler úgy érzi, hogy bizonyos helyzetekben jobb, ha hallgat az ember. Azt is hozzátette, hogy vannak dolgok, amiket nem mondhat senki - jobb, ha Warren készül a következő egymás elleni ütközetre, mert úgy gondolja, hogy amit az indianai mondott, az tiszteletlen volt vele szemben. Azt is hozzátette a Heat sztárja, hogy Warren egy puhány, nem említhető egy lapon vele.

A végére pedig a Cleveland Cavaliers maradt, amelyhez két hír is tartozik. Egyrészt az, hogy Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint John Beilein vezetőedző állása nincs veszélyben - délelőtt volt arról szó, hogy volt némi problémája a szóhasználattal a csapat egyik videózásán. Másrészt Alfonzo McKinnie kapott egy 10 napos szerződést  - őt a napokban pakolták szabadlistára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus