Hírmorzsák 2020-04-03 (13:00)

A liga Las Vegasban rendezné meg a teljes rájátszást. Frank Vogel szerint nagy csalódás lenne a Lakersnek, ha nem folytatódna az idény - szeretnék befejezni, amit elkezdtek. A Nuggetsnél is mindenki tünetmentes. Al Horford fél millió, CJ McCollum 170.000 dollárt ajánlott fel a koronavírus elleni küzdelemre.

 

A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Frank Vogel Bill Orammel (The Athletic) beszélgetett arról, hogy hatalmas csalódás lenne a gárda számára, ha nem folytatódna az idény, de ez most sokkal többről szól, mint a kosárlabda, ezt ők is tudják - nem az a legfontosabb most a világ számára, hogy ők újra pályára léphessenek. Reménykednek benne, hogy újraindul a szezon - ha nem, az nagy csapás lesz nekik.

Vogel arról is beszélt, hogy a játékosok mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb formában maradjanak még a jelen körülmények között is. A tréner szerint rengeteg szokatlan dolog történt ebben az évben. Remélhetőleg biztonságban tudják folytatni az idényt, és befejezhetik, amit elkezdtek. A lehető legtöbbet akarják kihozni a jelenlegi helyzetből, és csak arra koncentrálnak, amire befolyásuk van. Az aranysárga-lilák edzője egyébként arról is beszélt, hogy az edzőket nem tesztelték a Lakersnél koronavírusra, csak a játékosokat - erről reggel olvashattatok már.

Chris Mannix (Sports Illustrated) információi szerint az NBA azon gondolkodik, hogy a teljes rájátszást Las Vegasban rendezze meg. Mint ismert, a város 2004 óta ad otthont a nyári ligás küzdelmeknek, így a liga jó kapcsolatot épített ki a helyi csarnokokkal és szállodákkal. Egyelőre az tűnik az egyetlen járható útnak, ha a játékosokat és a stábokat egy helyen "zárják karanténba", és Mannix úgy tudja, hogy a liga igazán komolyan csak Vegasban gondolkodik jelen állás szerint.

Mark Medina (Los Angeles Daily News) jelentette, hogy a Denver Nuggetsnél letelt a 14 napos karantén, mindenki tünetmentes a klubnál.

Volt két adakozó. Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint a Philadelphia Sixers centere, Al Horford fél millió dollárt ajánlott a koronavírus elleni küzdelemre szülőhazájában, a Dominikai Köztársaságban, illetve az összes olyan amerikai régióban, ahol valaha kosárlabdázott. Azt a hírt Chris Haynes (Yahoo Sports) hozta, hogy a Portland TrailBlazers dobóhátvédje, CJ McCollum 170.000 dollárt ajánlott fel Portlandnek és az ohiói Cantonnak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus