Hírmorzsák 2020-11-02 (08:00)

Danny Green szerint nem kellett volna ennyire önteltnek lennie a Clippersnek, a kosárlabda Istenei alázatra tanították őket. James Wiseman nem akar a Minnesotához kerülni, a Charlotte fel is cserélne érte. A Knicks nem vinné a 8. helyén RJ Hamptont, a Nets a 19. helyen igen. Elton Brand több évet hosszabbított, Daryl Morey szerződése és Alex Rucker elküldése is hivatalos a Sixersnél.

A Los Angeles Lakers játékosa, Danny Green a Real Ones podcastben azt mondta a Los Angeles Clippers váratlanul korai, második körös kieséséről, hogy ha valaki nem a megfelelő módon játszik, azt a kosárlabda Istenei megbüntetik, alázatra tanítják. Green szerint nem lett volna szabad ennyire önteltnek lenniük, mert ez nagyon sokszor a visszájára sül el.

Shams Charania (The Athletic) is megerősítette azokat a két nappal korábbi híreket, miszerint Elton Brand többéves szerződéshosszabbítást írt alá a Philadelphia Sixersszel. Daryl Morey-t állítólag holnap mutatják be hivatalosan is, mint a gárda új elnökét, de a megállapodás tegnap óta hivatalos.

Szintén a Sixershez tartozik, hogy Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) értesülései szerint a csapat és Alex Rucker alelnök útjai elváltak egymástól - Peter Dinwiddie leigazolása után vált létszámfelettivé, most viszont már hivatalos is, hogy elköszöntek tőle. A hírek szerint Ruckernek elég komoly beleszólása volt a döntésekbe.

A végére pedig jöjjön a draft. Brian Windhorst (ESPN) a The Scoop podcastben azt nyilatkozta, hogy forrásai szerint James Wiseman nem akar a Minnesota Timberwolveshoz kerülni, méghozzá Karl-Anthony Towns miatt - nem szeretné, ha bármi köze lenne a csapathoz. A centert jelenleg a harmadik helyen hozza az ESPN Top100-as listája, így a Charlotte Hornetshez kerülne, amely állítólag szívesen cserélne felfelé is érte.

Marc Berman (New York Post) információi szerint a New York Knicks nem akarja kiválasztani RJ Hamptont a 8. helyen, mert túl korai picknek gondolják ott. A Brooklyn Nets ezzel szemben nagyon is draftolná Hamptont a 19. pozícióban. A fiatal irányító állítólag nagyon jól szerepelt az edzéseken, a munkamorálja és a dobása is tetszett a megfigyelőknek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus