Hírmorzsák 2021-09-07 (9:00)

Alize Johnson, Stanley Johnson és Matt Thomas is a Bullsnál. Kyle Kuzma meg volt arról győződve, hogy a Kingshez fog kerülni. Reggie Bullock örül neki, hogy jövőre egy meccsen sem kell Luka Doncic ellen védekeznie. Jonathan Isaac nem tudja még, hogy visszatérhet-e a szezon kezdetén. Yogi Ferrell nem zárkózik el az Európába igazolástól sem.

Sűrű napokon vannak túl a Chicago Bullsnál, rövid időn belül három játékossal is megegyeztek a közös folytatásról. Adrian Wojnarowski (ESPN) számolt be róla, hogy a Brooklyn Netstől pár nappal ezelőtt szabadlistára tett Alize Johnson 2 évre és 3,6 millió dollárért ír alá. Shams Charania (The Athletic) arról értesült, hogy Stanley Johnson is megegyezett a csapattal, a megállapodás pontos részletei egyelőre nem ismertek. Keith Smith (Spotrac) Matt Thomas leigazolásáról közölt információkat, ő várhatóan nem garantált szerződést fog aláírni. Érdekesség, hogy az utóbbi két játékos az előző szezonban egyaránt megfordult a Toronto Raptors keretében, Thomas viszont a Utah Jazznél fejezte be az idényt.

Kyle Kuzma arról mesélt Gilbert Arenas podcastjében, hogy mennyire sokkolta az, hogy a Washington Wizardshoz került, mert teljes mértékben meg volt róla győződve, hogy a Sacramento Kingshez fogják cseréni Buddy Hieldért. Már megvolt a megegyezés a Lakers és a Kings között, és már a repülőjáratokat nézte, hogy mindössze 45 perces útra kerül eddigi lakhelyétől, és ekkor a semmiből jött, hogy Washingtonba kell mennie. A meglepettség után nagyon örült, mert úgy gondolja, hogy így jobb helyzetbe került. Noha úgy véli, hogy a Kingsnél is szórakoztató lett volna játszani, így viszont Bradley Beal csapattársa lehet, aki igazán nyerni akar ebben a ligában. Úgy érzi, hogy ez egy tökéletes lehetőség számára is, a csapatból sokukat bélyegeztek már meg valamivel, de mindannyian készen állnak arra, hogy bizonyítsanak, és ilyenkor szoktak különleges dolgok születni.

Reggie Bullock a Dallas Maverickshez igazolásának egy érdekes aspektusáról beszélt: hálás azért, hogy így a következő szezonban egyetlen meccsen sem kell Luka Doncic ellen védekeznie. Akadt kettejüknek néhány nagyszerű csatája a múltban, ugyanakkor örül neki, hogy most már a csapattársának nevezheti a szlovént. A saját szerepével kapcsolatban elmondta, hogy nagyon önérzetes, amikor arról van szó, hogy bedobja a triplákat, és ugyanígy van azzal is, hogy az ellenfél legjobbját védje, bárki is jön vele szembe.

Az ACL-szakadásából felépülő Jonathan Isaac nem tudja még, hogy visszatérhet-e a szezon kezdetén, majd meglátják, hogy milyen állapotba kerül addigra. Már pályán dolgozhat, nem kell merevítőt hordania, ugrálhat, zsákolhat. Egyre közelebb kerül a visszatéréshez, de most még tényleg nem tudják megmondani, hogy ott lehet-e a szezonnyitón a pályán. Jól érzi magát, a térde is rendben van, egyre erősebb és erősebb lesz, de most még csak egy napot gondolkodik előre.

A minap arról már beszámoltunk, hogy Yogi Ferrell szabadlistára került a Los Angeles Clipperstől. Az Eurohoops értesülései szerint a játékos prioritása az, hogy maradjon az NBA-ben, ugyanakkor nem zárkózik el attól sem, hogy Európába igazoljon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus