LeBron Jamest is meglepte az idei Lakers

Bármilyen megoldás érdekli, ami a bajnokság folytatását jelenti. 

Jó esélye volt messzire jutni ebben a szezonban a Los Angeles Lakersnek, hiszen a gárda végig vezette Nyugatot és ligaszinten is általában a második helyen állt, jó helyzetből kezdhette volna meg a rájátszást - meglátjuk, hogy lesz-e még erre lehetősége, mindenesetre így az arany-lilák számára duplán fájdalmas a jelenlegi helyzet.

LeBron James, a gárda vezére is így látja: ő egy videókonferencia során mondta el szerdán, hogy ha nem folytatódik az idény, akkor nagyon fog neki hiányozni a lezárás. Mint mondta, némi elégedettség így is van benne az eddigiek miatt, mert nem gondolta, hogy az új edzői stábbal, az új rendszerrel és ennyi új játékossal ilyen gyorsan összeállnak, ő sokkal hosszabb építkezési folyamatot várt, de nagyon hamar működni kezdett a csapat és jöttek az eredmények. Erre büszke tud lenni, de a lezárás nem lesz meg.

Azt azért hozzátette, hogy bármilyen megoldás érdekli, ami a bajnokság folytatását jelenti - akár egy semleges helyszín, akár nézők nélküli meccsek, mindenre nyitott, ha van rá lehetőség. Úgy érzi, hogy ha újraindul a szezon, akkor ők esélyesek lesznek bármire, csak találjanak megoldást a folytatásra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus