Még várnunk kell Zion Williamson bemutatkozására

Az 1/1-essel nagyon óvatos a Pelicans, Derrick Rose is kifejtette véleményét a témával kapcsolatban.

Kristen Ledlow (NBA TV) hozta Twitterén a hírt, miszerint biztosan nem látjuk a pályán még egy ideig Zion Williamsont, a legutóbbi draft 1/1-esét. A magasember csapata, a New Orleans Pelicans eredetileg 6-8 hetes felépülési idővel számolt ifjú csillaga esetében, és Ledlow szerint javult is Williamson állapota, de nagyon óvatosan kezelik a térdsérülését. 

Mint ismert, Williamson térdfájdalmak miatt kihagyta a Pelicans utolsó előszezon-mérkőzését - előtte 23.3 pontot átlagolt a preseason-ben, remekül ment neki a játék. Ám hamar kiderült, hogy nem egyszerű térdfájdalmakról van szó, hiszen egy artroszkópos műtétet hajtottak végre a játékoson október 21-én - a nyolchetes periódus december 16-án telik le, Ledlow szerint  viszont ennél később várható az 1/1-es bemutatkozása. 

Nemrég Derrick Rose is megosztotta gondolatait a témával kapcsolatban, azt mondta, neki pályafutása elején a súlyával voltak gondok, ezért akadtak problémák a térdével. Azt tanácsolta Zionnak, hogy minél hamarabb kezdjen valamit ő is a testsúlyával, nehogy hasonló helyzetben találja magát.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus