Megromlott Rudy Gobert és Donovan Mitchell kapcsolata

A hátvéd neheztel a francia centerre, pedig az sem biztos, ki fertőzött meg kit.

Shams Charania és Sam Amick (The Athletic) számolt be róla, hogy a Utah Jazz két pillérének kapcsolata megromlott. Mint ismert, március 11-én Rudy Gobert volt az első NBA-játékos, aki pozitív koronavírus-tesztet produkált, őt nem sokkal követte Donovan Mitchell, akinél szintén kimutatták a vírust. A szezont ezt követően függesztették fel Adam Silverék. 

A francia középjátékosnál családtagok jártak látogatáson Európából, ezt követően kezdett köhögni. Ezzel egyidőben a gárda cserehátvédje, Emmanuel Mudiay is betegség jeleit mutatta, bár neki csak az orra folyt - mindkettőjüket tesztelték, de csak Gobert eredménye lett pozitív.

Mitchell és Gobert egymás mellett ültek az Oklahoma City-be tartó repülőn, több alkalom is adódott, amikor egyikük megfertőzhette a másikat - a Jazz stábja többször igyekezett felhívni Mitchell figyelmét arra, hogy nem lehet tudni pontosan, melyikük kapta el előbb a koronavírust, az is megeshet, hogy a hátvéd adta tovább a fertőzést Gobert-nek.

Ennek ellenére Mitchell "rágott be" jobban csapattársára, Charaniáék jelentése szerint nem siet rendezni kettőjük kapcsolatát. Bár az amerikai híradások egy rejtélyes forrásról is beszámolnak, aki szerint "nem tűnik menthetőnek" a két játékos viszonya, az ilyen kijelentésekkel még talán várnánk egy keveset.

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus