Megvannak az All-Star gála kezdőcsapatai

Megvannak az All-Star gála kezdőcsapatai - Russell Westbrook nem kezdő nyugaton, de Zaza Pachulia sem.

Chris Haynes (ESPN) szivárogtatta ki először az All-Star gála kezdőcsapatait (a liga pedig ezekben a percekben erősíti meg), amik a következőképpen alakulnak:

Kelet

Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers)
DeMar DeRozan (Toronto Raptors)
Jimmy Butler (Chicago Bulls)
LeBron James (Cleveland Cavaliers)
Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

Nyugat

Steph Curry (Golden State Warriors)
James Harden (Houston Rockets)
Kawhi Leonard (San Antonio Spurs)
Kevin Durant (Golden State Warriors)
Anthony Davis (New Orleans Pelicans)

Érdekesség, hogy keleten volt egy elég fontos holtverseny is, mert a játékosok Irvinget és Isaiah Thomast választották be a kezdőcsapatba. Thomas a szurkolóknál a negyedik, DeRozan pedig a harmadik volt, mindketten 2.75 helyezési ponttal végeztek átlagban, de a kanadaiak dobóhátvédje kapott helyet a kezdőben, mert a szurkolóknál ő végzett előrébb, ez döntött a holtversenynél. A frontcourtban Jimmy Butler a szurkolóknál csak ötödik volt, de átugrotta Joel Embiidet és Kevin Love-ot is, mivel a médiánál és a játékosoknál is a 3-3. helyen végzett. A hátvédeknél Dwyane Wade esett ki a második helyről, miután a játékosok és a média is csak a 6-6. helyre rakták.

Nyugaton, ahogyan várni lehetett, Zaza Pachulia kihullott a frontcourt második helyéről, a drukkereknél negyedik végző Anthony Davis futott be Kevin Durant és Kawhi Leonard mögött. A hátvédeknél viszont tripla holtverseny alakult ki, mivel az első hármat pont fordítva látták a szurkolók és a másik két voksoló "brigád", a média és a játékosok: Westbrook nyert a két utóbbinál, Harden mindenhol második lett, Curry pedig a média és a játékosok szavazásán csak harmadik. Ahogyan azonban a Thomas-DeRozan összevetésben, úgy itt is a szurkolók szavazása döntötte el a tie-breaket, ez pedig Currynek és Hardennek kedvezett.

Az összes szavazás végeredménye:

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus