12 éves LeBron James Döntése

12 esztendővel ezelőtt a The Decision néven elhíresült "LeBron James-show" forgatta fel az NBA-t - ekkor jelentette James, hogy a Miami Heatnél folytatja pályafutását.

12 évvel ezelőtt a The Decision néven elhíresült TV-s bejelentés forgatta fel alapjaiban az NBA-t: LeBron James ekkor jelentette be, hogy a Miami Heatnél folytatja pályafutását.

Óriási volt a felháborodás Clevelandben, rengeteg savat kapott ezért LeBron, aki a Heatnél négy döntőt játszott, kétszer győzött, 2014-ben azonban újfent sokkolta a világot: ekkor jelentette be, hogy visszatér a Cleveland Cavaliershez.

8 éve azért jóval kisebb volt a felhajtás az igazolás körül, a Sports Illustratedben írta meg döntését James, ezt követően pedig rengeteget javult a viszonya a clevelandi szurkolókkal. Mindent megbocsájtottak már neki a clevelandiek, miután a Cavs 2016-ban az ő vezetésével a franchise történetének első bajnoki címét szerezte és további három nagydöntőben szerepelhetett.

4 évvel ezelőtt, 2018-ban újra csapatot váltott, a Los Angeles Lakershez szerződött, viszont teljesen más volt ennek a fogadtatása, mint a 2010-es bejelentésnek - amiben a '16-os bajnoki cím mellett sokat számított a körítés is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus