Brandon Ingramék és De'Aaron Foxék megindították a rohamot a playoffért

A Pelicans és a Kings is nagyot lépett az elfogyó Grizzlies felé, Zion Williamson összerakott egy kisebb rekordot. Bradley Beal mindent megtett, de Donovan Mitchell pusztító másfél percével nem tudott mit kezdeni, üzent a ligának a Clippers, Derrick Rose előkapott valamit a régiből, Giannisék szétkapták az Oklahomát, Seth Curry megidézte testvérét, de ez is kevés volt a Miami ellen, nagyon fura végjátékban kapott ki otthon a Toronto. 

A Grizzlies nem jött ki jól a cserékből és a sérülésekből, az erőcsatár posztja kiürült, ráadásul a Kings ellen Valanciunas 25 pattanója nagyon derék, de közben az ellenféllel volt elfoglalva, így hiába szórt 52 pontot Dillon Brooks és Ja Morant, a De’Aaron Fox vezette Kings legyőzte őket és közelít hozzájuk a tabellán. A másik nagy felzárkózó a New Orleans Pelicans, Brandon Ingram és Zion Williamson nagy falat volt a Cavsnek - Williamson az első tinédzser az NBA történetében, aki 20. szülinapja előtt zsinórban tíz meccsen dob legalább 20 pontot.

Bradley Beal és Donovan Mitchell érdekes kis párharcot vívott, a végén a Jazzes örülhetett. A Clippersből nem emelünk ki senkit, inkább megmutatunk egy hatperces összefoglalót, ahogy szétszedték Nikola Jokicsékat. Derrick Rose nagyszerű meccséről már itt megemlékeztünk, Giannis Antetokounmpo a Hardennel folytatott nem-szócsata közben azért kosarazott is egy jóízűt. 

Seth Curry óriásit játszott a Miami otthonában, Luka Doncicnak viszont nem sikerült a szülinapja, köszönhetően elsősorban Jimmy Butlernek és Duncan Robinsonnak. A Toronto az utolsó másodpercekben egy szokatlanul szigorú (de fújható) játékvezetői ítélet miatt kapott ki:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus