Harden és Westbrook szétszedte Jokicsékat, Domantas Sabonis zárta az évet

A Rockets nagy duójának segítségével látványosan más sebességgel játszott, mint a sokra taksált Denver-védelem. Domantas Sabonis óriási poszterrel keserítette a Philly amúgy sem édes évzáróját. Chris Paul megint zseniálisan zárt le egy szoros meccset, ezúttal Luka Doncicék kárára. Lowry és Ibaka lerendezte a Cavalierst, a Bostonnál Enes Kanter 6 blokkal jelentkezett, DeMar DeRozanék feltámadása pedig a szintén feljavuló Warriors ellen is folytatódott. 

James Harden és Russell Westbrook vezetésével 130-at vert a Houston a liga egyik legjobb védelmének, Nikola Jokicsnak csak szépségtapaszokra futotta:

Joel Embiid nélkül félkarú óriás a Philly, pláne idegenben, a Pacers Domantas Sabonis vezetésével szétszedte a játékukat - Sabonis egy óriási poszterrel tett pontot a 2019-es NBA-évre. 

Chris Paul néhány számán látszik, hogy már messze van az igazi fénykorától (16.6 pont, 6.5 gólpassz, 1.6 labdaszerzés), ám egyrészt minden dobásfajtában nagyjából hozza, sőt veri a karrier-hatékonyságát (46.8% mezőnyből, 37.4 tripla, 90.6 büntető), másrészt kiemelkedően lepattanózik magához képest (4.9), harmadrészt a szezonban már sokadik meccset nyeri meg a Thundernek - igazi vezérként játszik, és mostanában már akad is mellette 2-3 jó teljesítmény, amivel hozzák a meccseket. Ma Danilo Gallinari és Dennis Schröder segített legyűrni Luka Doncicékat

Serge Ibaka és Kyle Lowry is régi szép napjait idézően pattogtat idén, a Bostonban ma Gordon Hayward és Enes Kanter lépett elő, DeMar DeRozanre építve nyert megint a San Antonio, de illik megdicsérni az ellenfelet is: Alec Burks, Glenn Robinson III és Steph Curry sógora, Damion Lee közösen 73 pontot termelt...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus