Ja Morant első tripla-duplája rögtön aranyat ért a Grizzliesnek

A Memphis újonca továbbra sem úgy játszik, mint egy elsőéves. Trae Young és John Collins beindította az Atlantát. Kár volt triplavetőket igazolni Phillybe, amikor a padon ott van Furkan Korkmaz. Damian Lillard győzelemre vezette a Portlandet, simázott a Clippers Drummond bemutatkozó meccsén, Jordan Clarksonnak pedig nagyon sokat köszönhet a Jazz. 

Ja Morant először tripla-duplázott, ami kellett is a kisebb hullámvölgybe kerülő Grizzliesnek, hogy megerősítse playoff-helyét. Már mi is többször dicsértük az irányítót, aki továbbra is veteránokat megszégyenítő hatékonysággal és higgadtsággal vezeti a Memphist. 

Trae Young sem egy szokványos másodéves szezont fut, bár sokan megkérdőjelezik az All-Star meghívását, az ilyen meccsek után ezek a hangok rendre elhalkulnak – John Collins is felnőtt mellé, így izgalmas thrillerben szereztek győzelmet. A 76ers mindent megtett, hogy megerősítse a periméterét, pedig a padon ott ült Furkan Korkmaz – a török zsinórban második meccsén játszott ellenállhatatlanul:

Damian Lillard kicsit elrontotta Andre Iguodala és Jae Crowder debütálását, a LAC Lou Williams vezetésével nagyon könnyedén verte le az Andre Drummondot először bevető Cavset, Houstonban pedig hiába játszott jól ezúttal egyszerre Russell Westbrook és James Harden, Bojan Bogdanovic lecsapott a végén – ám ahhoz, hogy az egyébként borzalmasan játszó horvát egyáltalán „helyzetbe kerüljön”, kellett Jordan Clarkson 30 pontos estéje. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus