Nem Lillardön múlt a Blazers győzelme, Bradley Beal All-Star villanása

A Portland klasszisa mindent megtett a Jazz ellen, a játékvezetőkön nagyban múlt az eredmény, Bradley Beal utolsó másodperces kosárral nyomta le a Dallast. Török kiegészítő okozta a Grizzlies vesztét Phillyben, Jayson Tatum kisujjból megoldotta az Atlantát, Chris Paul pedig a Pistonst, elképesztően mély a Raptors zsákja, az Oubre-Booker duó ellen kevés volt az egy szem Harden, a Bogdanovics-Hield duó pedig szétlőtte a Miami periméterét. 

Ma már írtunk róla, mi történt a Jazz-Trail Blazers meccs végjátékában, most csak rögzítsük a tényt: ha a szabályokat nézzük, akkor legalább 44 pontot dobott Lillard Utahban. Bradley Beal utolsó dobásába nem nyúlkált bele senki, a Wizards le is forrázta a dallasiakat. 

Furkan Korkmaz vette vállaira a Sixerst, amelyben Ben Simmons is remekelt, a Ja Morant elleni labdaszerzése jól leírja a meccset - a Grizzlies nem teljesen volt ott fejben. 

Jayson Tatum a Hawks, Chris Paul a Pistons ellen segített, hog meglegyen a kötelezők kötelezője, a Pacers-Raptorson ezúttal Serge Ibaka és Fred VanVleet mellé Terence Davis lépett fel kritikus időszakban. 

Kelly Oubre Jr. karriercsúcsot hintett, Devin Booker is 30 fölé jutott, ezt csak úgy ellensúlyozhatta volna a Rockets, ha nem csak James Harden játszik a két MVP-jük közül. A Miami is elég foghíjas volt, így Bogdan Bogdanovics és Buddy Hield 11 triplája jelentette a különbséget. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus