Texasban a Doncic-Porzingis és a Harden-Westbrook páros adja az ütemet

Mindkét texasi alakulat nagy duója remekelt, Doncic már be is állította a franchise-rekordot tripla-duplákban. Donovan Mitchell túldobta Jayson Tatumot, de a bostoni kiegészítők megviccelték a Jazzt. Russellék a végén jobbak voltak Jimmy Butleréknél, Trae Youngékat ezúttal csúnyán túldobta a nem ebben a műfajban “utazó” Orlando, Bradley Beal most “csak” 30 pontot dobott, de elég lett, Clevelandben pedig kezdenek felpörögni a hátvédek. 

Luka Doncic karrierje 21. tripla-duplájával máris beállította Jason Kidd dallasi csúcsát, Kristaps Porzingisszel lerendezték a a harmadik állambeli gárdát, míg Dallasban James Harden és Russell Westbrook 140 pontig repítette a Houstont. 

Donovan Mitchell bődületes második negyedet futott, egy picivel még Jayson Tatumot is túldobta, de Marcus Smartra és Enes Kanterre már nem volt válasz - mondjuk itt azért jogosan nézhetett kérdően a játékvezetőkre...

D’Angelo Russell vállaira támaszkodva látványos meccset nyert a Minny Miamiban, kulcspillanatban rontott Jimmy Butler. Trae Young megint 30 felett végzett (akadt egy látványos blokkja is), csak közben a Magic Evan Fournier és Aaron Gordon révén szétszedte a “védekezést”, Bradley Beal 30 pontot szórt, és ő adta a kulcsgólpasszt is a Nets ellen, míg Clevelandben a minap Kevin Porter Jr., most pedig Collin Sexton játszott kiválóan. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus