Simán nyert a Sopron

Folytatta jó szereplését az Euroligában a Sopron, amely az első 15 perc jó játékára építve magabiztos győzelmet aratott a nyeretlen belga Castors Braine ellen.

Sopron Basket - Castors Braine 83-59 (27-16, 18-11, 18-17, 20-15)

Sopron: Fegyverneky 2, TURNER 16/6, Crvendakics 7/3, MILOVANOVICS 16, LANGHORNE 18/3. Cs.: JOVANOVICS 11, Salvadores 7/3, Dubei 4, Határ 2, Weninger.

A remek dobóformával indító Turner vezérletével 13-5-re ellépett a Sopron. A folytatásban elsősorban gyűrű alá rendre jó ütemben belépő bosnyák centere, Milic révén kiegyenlítetté tette a játékot a belga csapat, de Milovanovics és Crvendakics révén tartotta 10 pont körüli előnyét a Sopron. A második etap elején rátett még egy lapáttal a magyar bajnok, a szakasz első felét remek védekezéssel 10-0-ra nyerve 20 pont fölé növelte előnyét. Első pontjaikat a második negyedben több mint 5 és fél perc elteltével szerezték a vendégek. Ettől kezdve kisebb hullámvölgyektől eltekintve gond nélkül tartotta az első 15 percben megszerzett előnyét a Sopron, a hajrában Iniguez már a Szekszárd elleni hétvégi bajnoki rangadóra gondolva pihentette csapata kucsembereit. A Sopron helyénként tetszetős, jó játékkal újabb biztos győzelemmel szilárdította meg helyét csoportja élmezőnyében.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus