Szekszárd-Sopron finálé lesz a női Magyar Kupában

A Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd is relatíve könnyen érvényesítette a papírformát a női Magyar Kupa tegnapi elődöntőiben

Az első elődöntőben az Atomerőmű KSC Szekszárd nagy csatában, 70-77-re nyerte a CMB Cargo UNI Győr elleni derbit.

A mérkőzés teljes statisztikáját ITT nézhetitek meg!

A találkozó összefoglalóját a wbasket.hu jóvoltából ITT olvashatjátok!

Edzői nyilatkozatok:

Sandro Orlando (CMB Cargo UNI Győr): Jobban játszottunk, mint tegnap, viszont a harmadik negyedben a védekezésünk nem volt megfelelő, ezt pedig jól használta ki a Szekszárd. Mindent megtettünk, hogy innen visszajöjjünk, de ilyen jó csapat ellen ez nem könnyű. Megpróbáljuk holnap a bronzérmet megszerezni. (Forrás: gyorikosar.hu)

Djokics Zseljko (Atomerőmű KSC Szekszárd): Az első meccsünk furcsa volt számomra, az elődöntő azonban már hasonlított az elképzeléseimhez. Támadójátékunk határozottan jobb volt, főleg azért, mert a védekezésünk is javult az első mérkőzésünkön látottakhoz képest. Remélem, ez a folyamat kitart, és vasárnap a döntőben még több szekszárdi szurkoló jelenlétében maradandót tudunk alkotni. A háromnapos terhelés arra is jó, hogy kiderüljön, milyen erőállapotban vagyunk. (Forrás: kscszekszard.hu)

A Sopron Basket esélyeshez méltóan, nagyon magabiztosan, 82-50-re nyert az Aluinvent DVTK ellen.

A mérkőzés teljes statisztikáját ITT nézhetitek meg!

A találkozó összefoglalóját a wbasket.hu jóvoltából ITT olvashatjátok!

Edzői nyilatkozatok:

Roberto Iniguez (Sopron Basket): Nagyon tisztelem Stefant, mindig nehéz ellenük játszani. Úgy gondolom, nincs szégyenkeznivalójuk, becsülettel küzdöttek – nem lehet minden meccset megnyerni, de így ki lehet kapni, ahogy ők tették. 50 éves vagyok, sok országban megfordultam edzőként. Tudom, hogy a játékvezetők munkája nehéz, ezért mindig próbálom őket segíteni, de ilyet eddig máshol nem tapasztaltam. Én segítem őket, ők pedig kicsinálnak – amikor ma először kiléptem az edzőknek kijelölt területről, azonnal figyelmeztettek, hogy a következő ilyennél technikait fogok kapni. Csinálhatnám azt is, amit a többi edző csinál, ugrálhatnék folyamatosan, reklamálhatnék megállás nélkül, hergelhetném a közönséget, de én holnap sem ezt fogom tenni, mert én Robert Iniguez vagyok. Nem értem ezt a hozzáállást, én holnap is segíteni fogom a bírók munkáját, és ha ők megint rám szállnak, azt majd látni fogja mindenki.

Stefan Svitek (Aluinvent DVTK): Gratulálok a hazai csapatnak, megmutatták, hogy tud játszani egy európai top 4-es csapat. Agresszívan védekeztek, már az első félidőben 30 pontos előnyt építettek ki. Ahogy Bogi is mondta, nem adtuk fel, de az ellenfél sokkal jobban kosárlabdázott – több lepattanót szedtek, jól játszották ki a helyzeteiket saroktriplákig, amiket be is dobtak. A statisztika nem hazudik, húzóembernek szerződtetett légiósunk nem csinált semmit, holott most mutathatta volna meg, mennyire jó játékos – 15 perc alatt semmi nem szerepelt a statisztikai lapján, csak 3 eladott labda. Ilyen hozzáállással nagyon nehéz lesz a holnapi mérkőzés.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó - nso.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus