A Rátgéber Akadémián tartott beszámolót Juhász Dorka

Juhász Dorka négy Egyesült Államokban eltöltött egyetemi szezon után tavaly a WNBA-ben szerepelt, a következő idényt pedig az Euroliga bronzérmes Schio csapatában kezdi meg Olaszországban. A 23 éves játékos most hazatért és egykori nevelőakadémiáján tartott beszámolót az elmúlt időszakairól.

„Mindig nagy élmény hazajönni az Akadémiára, ide feltöltődni jövök” - így kezdte a beszélgetést Juhász Dorka, aki kihangsúlyozta, hogy annak idején ő maga is Pécsen, a Rátgéber Akadémián kezdte pályafutását.

A beszámoló során többször is köszönetet mondott Rátgéber Lászlónak, az Akadémia alapítójának az itt megszerzett tudásért. Dorka saját bevallása szerint édesanyja példáját szerette volna követni, aki szintén válogatott kosárlabdázó volt. Mesélt a 2018-ban induló amerikai kalandjáról, az Ohio State-ben és Connecticutban eltöltött egyetemi éveiről és természetesen arról, hogy milyen volt a WNBA-ben szerepelni.

A rendezvény végén az Akadémia tagjai virágcsokorral köszöntötték a játékost, aki egy 14-es Minnesota Lynx mezzel köszönte meg a szívélyes fogadtatást.

A beszámoló részleteiről a Rátgéber Akadémia honlapján olvashattok.

Fotó: ratgeberakademia.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus