Euroligás csapatok ellen készül a DVTK

Hat edzőmérkőzést játszik a Diósgyőr, az ellenfelek között van a tavalyi Euroliga-győztes is - Szabó Petra aláírt a csapathoz. 

 

Véglegessé vált az Aluinvent DVTK Miskolc 2015/16-os szezonra való felkészülési programja. Hat edzőmérkőzést játszik a csapat az október elején rajtoló bajnokság előtt. Az ellenfelek között több Euroligás csapat is található. Először szeptember 5-én, szombaton a szlovák I. osztályú Cassovia Košice lesz az ellenfelél, mind a felnőtt-, mind pedig az NB I. amatőrben induló csapat megmérkőzik a kassaiakkal a miskolci Generali Arénában.

Egy héttel később a sokszoros bajnok Arad látogat Miskolcra. 

A következő héten a lengyel bajnok, az Euroligában is nagy terveket szövögető Wisla Can-Pack Kraków meghívásának tesz eleget a DVTK.

Szeptember végén Losoncon egy kiemelkedően erős tornán szerepelnek a lányok. Az Euroliga tavalyi kiírásának győztese, az USK Praha, mellett a szlovák bajnoki címvédő, szintén Euroliga-résztvevő Good Angels Kosice és az Európa Kupában induló, szlovák ezüstérmes Piešťany Cajky lesznek az ellenfelek.

Felkészülési mérkőzések

2015 szeptember 5., szombat (Miskolc, Generali Aréna)
15:45 Aluinvent-DVTK U23 - Cassovia Košice U23 (szlovák)
18:00 Aluinvent-DVTK - Cassovia Košice (szlovák)

2015. szeptember 12., szombat (Miskolc, Generali Aréna)
18:00 Aluinvent-DVTK - Icim Arad (román)

2015. szeptember 16., szerda (Krakkó, Lengyelország)
Wisla Can-Pack Kraków (lengyel) - Aluinvent-DVTK

2015. szeptember 23., szerda (Losonc, Szlovákia)
19:30 Good Angels Košice (szlovák) - Aluinvent-DVTK Miskolc

2015. szeptember 24., csütörtök (Losonc, Szlovákia)
19:30 USK Praha (cseh) - Aluinvent-DVTK Miskolc

2015. szeptember 25., péntek (Losonc, Szlovákia)
17:00 Piešťany Cajky (szlovák) - Aluinvent-DVTK

Az is hivatalos már, hogy Szabó Petra marad az együttesnél, a játékos aláírta szerződését. Szabó elmondta a csapat honlapjának, hogy örömmel marad Miskolcon, szerinte idén erális esélyük lehet megcélozni egy aranyérmet, de bizonyítani szeretnének a nemzetközi porondon is. Azt is hozzátette, hogy nekik előnyük lehet a bajnokság elején amiatt, hogy együtt maradt a társaság és nem kell új szerkezetet építeni.

forrás és fotó: dvtk.eu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus