Hontiék és Krivacsevicsék is kikaptak

A papírformának megfelelően Honti Kata csapata a Schio és Krivacsevics Tijana együttese, a Kassa is kikapott az Euroliga-csoportkör záró fordulójában. Előbbi a sorozat címvédőjének, utóbbi pedig bronzérmesének otthonban lépett pályára

Honti Katáék hamar megadták magukat a címvédő Jekatyerinburg otthonában. A szünetben 25 ponttal, 49-24-re vezetett az orosz sztárcsapat. Szünet után ugyan feljavult a Schio, de végeredményben simán kikapott 74-61-re.

Kata 22 percet játszott és 2/6-os dupla, valamint 2/2-es büntető mutatóval összesen 6 pontig jutott. Statisztikai lapján még 1-1 gólpassz és szerzett labda olvasható.

Krivacsevivs Tijana csapata, a Good Angels Kosice a Bourges otthonában lépett pályára és kikapott 69-57-re. A francia együttes jelentős előnyre tett szert az első félidőben (46-32), a másodikban már kiegyenlített volt a játék.Tijana  számára nyilván sovány vigasz lehetett, hogy 17 pontjával (6/13 dupla, 0/1 tripla, 5/6 büntető) ő volt messze csapara legeredményesebb játékosa, s a legtöbb lepattanót (5) is ő szerezte. Volt még 2 eladott és 3 szerzett labdája is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus