Itthon úttörőnek számító lépés Pécsett!

"Partneri megállapodást kötött klubunk és a Ustream.tv, így a PEAC-PÉCS technológiai partnereként üdvözölhetjük az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar kötődésű startup vállalkozást. A pécsi női kosárklub az első olyan sportcsapat, amelyet szponzorál a Ustream.tv." - kezdi szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményét a klub vezetősége.

"A Ustream.tv amerikai-magyar vegyes vállalkozásként működik: a cég menedzsmentje az Egyesült Államokban tevékenykedik, a fejlesztő munkát a hazai projektcégük végzi Budapesten.

Hogy mit jelent szurkolóinknak ez a megállapodás? A PEAC-Pécs hazai mérkőzéseinek online közvetítése már 2012 óta a Ustream.tv szolgáltatásával történik, azonban a Ustream.tv technológiai partnereként lehetősége nyílik a klubunknak HD minőségben közvetíteni hazai mérkőzéseit, így azokat az érdeklődők, az idelátogató csapatok szurkolói és a PEAC-PÉCS távoli szimpatizánsai még jobb minőségben követhetik, élőben.

Az online csatorna, ahol az élő adások mellett a korábbi közvetítéseket is meg lehet tekinteni, a http://www.ustream.tv/channel/peacpecs címen érhető el.

A Ustream.tv magyarországi tulajdonosa, Fehér Gyula a megállapodás megkötése kapcsán sok sikert kívánt a PEAC-Pécs csapatának és büszke arra, hogy segíthet a klubunk népszerűsítésében.

A Ustream.tv ezzel csatlakozott a PEAC-Pécs egyre bővülő támogatói köréhez, hiszen a klub nemrég kötött szponzorációs megállapodást a Szerencsejáték Zrt-vel valamint a pécsi kötődésű Seres Kft-vel is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus