Nagy-Bujdosó is anyai örömök elé néz

Egy hónappal ezelőtt a csapatkapitány Fegyverneky Zsófia, a hét elején pedig az Uniqa Euroleasing Sopron egy másik magyar válogatott játékosa, Nagy-Bujdosó Nóra jelentette be, hogy gyermeket vár, így ő sem lesz ott a soproni együttessel a 2014/15-ös szezonban.

A wb-sopron.com számolt be az eseményről:

Csapatunk válogatott játékosa, Nagy-Bujdosó Nóra a mai napon boldogan jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. Ezzel, Fegyverneky Zsófia után, a második meghatározó, sokszoros magyar válogatott kosárlabdázónkra sem számíthatunk a pályán az idei szezonban. Török Zoltán ügyvezetőnk elsőként gratulált Nórinak, egyben kitért a hogyan tovább kérdésére is.

"Mindenekelőtt ezúton is sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nórinak! Hasonlókat tudok elmondani, mint Fegyverneky Zsófi esetében. Nem ért teljesen váratlanul a bejelentés. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy a felkészülés során másodszor kell újraterveznünk a csapatot! Miután Ciglar Iva és Zsovár Orsolya mellett csupán a szintén csak 25 éves Simon Zsófi nevezhető rutinos játékosnak a keretünkben, alaposan át kell gondolnunk a csapat elé támasztott elvárásainkat. A magyar bajnokságban véleményem szerint hat csapat fog versenyt futni az érmes helyekért, és a realitás azt mondatja, hogy nekünk ezen helyek egyikét kell elérnünk. Most van itt az ideje, hogy kimondjuk, le kell tennünk azt a terhet, mely 20 év óta kizárólag a bajnoki cím megszerzése esetén jelentett elégedettséget Sopronban! Az Európa Kupában a csoportból való továbbjutás is jó eredménynek számít. Nóri posztján, a keretünkben rendelkezésre álló fiatal játékosok előtt nyílik majd lehetőség, hogy bizonyítsanak."

Forrás - wb-sopron.com
Foto, Slide - Gazsovics K.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus