Női hírmorzsák: új szponzor Szekszárdon, Svitek értékel

Döntetlent játszott a Szekszárd - bemutatkozik a PINKK ukrán légiósa - Stefan Svitek értékeli a diósgyőri felkészülést. 

Csütörtök este a montenegrói ZKK Buducsnoszt Podgorica ellen játszotta a kedden kezdődő Euroliga-selejtező párharc előtti utolsó felkészülési mérkőzését az Atomerőmű KSC Szekszárd - a találkozóról a klub honlapja számolt be:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – ZKK BUDUCSNOSZT PODGORICA 63-63 (23-13, 19-18, 6-16, 15-16)

SZEKSZÁRD: Studer Á., Theodoreán 6/3, Gereben 6, Bálint 6, Krnjics 4. Csere: Oblak 19/9, McCall 9/3, Mansaré 8, Studer Zs. 5, Antóni, Bakos, Kiss. Edző: Djokics Zseljko.
PODGORICA: Mujovics 14/3, Babics 13, Orozovics 15/9, Filoncsik 5/3, Hollivay 8. Csere: Mitraszinovik 4, Zsivkovics 4, Jaksics. Edző: Goran Boskovics.
Az eredmény alakulása: 6. perc: 11-2. 10. p.: 21-8. 15. p.: 33-23. 21. p.: 44-31. 30. p.: 44-47. 37. p.: 58-51. 39. p.: 63-56.
Kipontozódott: Theodoreán (35. p.).

Djokics Zseljko: – Érdekes, hogy döntetlen lett a vége, hiszen a jövő heti Montpellier elleni mérkőzésen is előfordulhat ilyen eredmény, mivel a párharc két mérkőzésen fog eldőlni. A Podgorica – a Montpellierhez hasonlóan – domináns centerrel játszik, így most erre is tudtunk készülni. Nem voltam elégedett a csapat energiájával, még látszik, hogy sok dologban kell összeérnünk. Sajnos Erkic miatt ma is hiányosak voltunk, de remélem jövő héten már teljes csapattal tudunk kiállni. Bízom benne, hogy kedden tele lesz a csarnok, mert nagyon nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására. Gratulálok a Buducsnosztnak, mert jól kihasználták a gyengeségünket. Mivel fiatal csapat vagyunk, a Montpellier ellen kulcsfontosságú lesz, hogy az ellenfelünknél több energiával lépjünk pályára.

A szekszárdi klub ezen felül egy újabb neves szponzort is bemutatott, a részletek ezen a linken olvashatók!

Evezzünk át Pécsre:

Az európai keleti blokkról sokat tudhat Olena Samburska, a PINKK Pécsi 424 egyik legújabb igazolása. Szülőhazáján kívül már több szomszédos országban is megfordult profi kosárlabdázóként. Vélhetően tehát nem egy elveszett gyermek, feltalálja majd magát a baranyai megyeszékhelyen, meg a palánkok világában egyaránt. Hiszen már tizenegy éve hivatása a labdázás. A pinkk.hu bemutató interjúja ide kattintva megtekinthető!

És végül Stefan Svitek értékelése a diósgyőri felkészülésről ezen a linken olvasható - A piros-fehérek felettébb mutatós eredménysort tudhatnak magukénak az előszezon során, hiszen a mindig erős Good Angels elleni néhány pontos vereségen kívül csak magabiztos győzelmeket arattak a lányok, mégpedig nívós ellenfelek ellen.

fotó: dvtk.eu
slide: pinkk.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus