Studer Ágnes a 2023-as év európai irányítója az Eurobasket portálnál

Az év európai ötösébe is bekerült a válogatott karmestere.

Az Eurobasket portál a napokban megnevezte, hogy kiket tartanak a 2023-as naptári esztendő legjobbjainak. Studer Ági rangos elismerést kapott. Az év európai irányítójának választották és az év európai ötösébe is bekerült. - olvasható a hunbasket.hu-n.

Az Eurobasket portál minden naptári esztendő végén úgy nevezi meg a legjobbakat, hogy az összes Európában játszó játékos (melybe a más kontinensekről érkező légiósok is számítanak) mellett külön díjazza az európai játékosokat, akiknél adott esetben a tengerentúli teljesítményt is szemlélik.

Studer Ági ebben a második halmazban két rangos elismerést is kapott. Megválasztották az év irányítójának, illetve bekerült az év európai ötösébe. Abba a csapatba, ahol mellette Alina Iugupova, Satou Sabally, Maria Fasoula, illetve Emma Meesseman is szerepel. Az év második ötösében két magyar kötődés, a Sopron Basket csapatából Jelena Brooks, illetve az ősz óta a Győrt erősítő Kristine Anigwe itt kapott helyet.

Az összes Európában játszó játékost nézve az év játékosa az Eurobasket-nél Emma Meesseman lett, míg az európaiak között Satou Sabally kapta meg a 2023-as év játékosa elismerést.

A teljes rangsor az összes díjazottal ITT böngészhető

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus