Tippmix Női NB I: A 17. forduló válogatottja

Előrehozott fordulót játszottak a hölgyeknél.

Előrehozott fordulót bonyolítottak a hölgyeknél a hétvégén, több rangadót is rendeztek – lássuk a legjobb egyéni teljesítményeket! - olvasható a hunbasket.hu-n.

A forduló MVP-jére IDE KATTINTVA lehet szavazni!

 

Irányító

Dúl Terka – TFSE-MTK (1)

Minden negyedet megnyerve győzte le a TFSE a BEAC-ot, a fővárosi derbin kezdőként lépett pályára a két Dúl-testvér. Bár Panka is jól játszott (17 pont, 5-5 lepattanó és gólpassz, 23 VAL), ezúttal Terka került be a forduló legjobbjai közé – 15 pontot (1/2 dupla, 3/4 tripla, 4/6 büntető), 8 gólpasszt, 5 lepattanót, valamint 4 kiharcolt szabálytalanságot jegyezve jutott el 27 VAL-ig. Szintén kiemelendő egy másik fiatal magyar irányító teljesítménye, a pécsi Laczkó Sára (12 pont, 8 lepattanó, 4 labdaszerzés, 24 VAL) is remekelt a BKG ellen. 

 

Dobóhátvéd

Destiny Slocum – SERCO UNI Győr (2)

Magabiztosan győzött a Győr Szekszárdon, a Rába-partiak amerikai légiósának hathatós közreműködésével. Slocum 35 percet töltött parketten, ezalatt 17 pontot (1/3 dupla, 4/7 tripla, 3/3 büntető), 5 lepattanót, 7 gólpasszt, 4 labdaszerzést, valamint 5 kiharcolt szabálytalanságot ért el, 29 VAL-lal zárva a rangadót. Nem sokkal maradt el mögötte a soproni Yvonne Turner (17 pont, 5-5 lepattanó és gólpassz, 28 VAL), de a címvédő kikapott a DVTK otthonában, így nem volt kérdés, hogy a győri játékosé lesz a poszt.

 

Kiscsatár

Jacaira Allen – Vasas Akadémia (2)

Szoros első félidőt követően a harmadik negyedben fordította a maga javára a Cegléd elleni mérkőzést a Vasas, a pasarétiek amerikai játékosa pedig dupla-duplával vette ki a részét a sikerből. Allen 16 ponttal (5/9 dupla, 1/4 tripla, 3/4 büntető), 10 lepattanóval, 4 gólpasszal, 2 szerzett  labdával és 4 kiharcolt faulttal fejezte be az összecsapást, 24 perc alatt 25 VAL-t elérve.

 

Erőcsatár

Peyton Williams – NKA Universitas Pécs (2)

Nem okozott gondot a baranyaiaknak a BKG, az első és az utolsó negyedet összesen 35 ponttal, a mérkőzést végül 33-mal nyerték meg. A tavaly még Győrben pattogtató Williams a játék több szegmensében is kiemelkedőt nyújtott a meccsen, 15 pontja (7/10 dupla, 1/1 büntető) mellé 11 lepattanót, 5 gólpasszt, egy labdaszerzést és két kiharcolt szabálytalanságot jegyeztek fel a neve mellé. 24 percet töltött pályán, ezalatt 29 VAL-t szorgoskodott össze – eggyel többet, mint a szintén dupla-duplázó TFSE-s Sha Carter (16 pont, 10 lepattanó, 28 VAL).

 

Center

Barnai Judit – VBW CEKK Cegléd (1)

Egy félidőn át tudta tartani a lépést a TFSE-vel a Cegléd, a korábbi válogatott Barnai a mezőny egyik legjobbja volt az összecsapáson. A center 11 pontos (5/8 dupla, 1/2 büntető), 11 lepattanós dupla-duplát szállított 6 assziszt, 3 blokk valamint 3 kiharcolt személyi hiba mellett - 33 perc alatt 29 VAL-t ért el.

 

Kérjük, hogy látogass el a Kezdő5 támogatói felületére, ahol plusz tartalmak várnak! Részletek ide kattintva!

 

Fotó, slide: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus