Amerikai álom - Golománék megállíthatatlanok!

Továbbra is veretlenül áll a Golomán Györgyöt soraiban tudó Sagemont Lions az amerikai egyesült államokbeli Középiskolás Bajnokságban. A múlt év utolsó hónapját és az új év elejét is kizárólag győzelmekkel tűzdelték tele, s jelen pillanatban 20-0-ás mérlegüknek köszönhetően robognak a célként kitűzött állami döntő felé.

December 18-án a Bradenton IMG Academy csapatával találkoztak a City of Palms Torna keretein belül és 64-50-es győzelmet arattak. Gyuri 18 pontot rámolt be az IMG ellen, továbbá 9 lepattanó és 6 blokkolt dobást került neve mellé. December 27-én a korábbiakhoz képest szorosabb mérkőzést játszottak a Bentonville-lel, 71-63 arányú sikert könyvelhettek el Golománék, honfitársunk neve mellé 12 pont, 13 lepattanó került.

A 2014-es évet úgy kezdték, ahogy ez előzőt befejezték. Január 8-án az International School vendégeként 73-42-es diadalt arattak az Oroszlánok. Gyuri ismét a mezőny legjobb lepattanózójaként végzett, 9 gyűrűről lecsorgó labdát gyűjtött be, valamint 7 pontot tett a közösbe. Két nappal később a C.S. Christian csarnokában léptek fel, s begyűjtötték 19. győzelmüket. Honfitársunk ismét kitett magáért, 11/3 pontot és 8 lepattanót vállalt magára a húsz pontos (58-38) Sagemont győzelemmel végződő mérkőzésen. Kedd este a Miami Country Day otthonában kiütéses győzelmet arattak, 72-29-re múlták felül soros ellenfelüket. Golomán 4 ponttal és 9 lepattanóval zárt. Ez a siker azt jelentette, hogy huszadik mérkőzésén huszadik diadalát aratta a Sagemont!

A hétvégén a Martin Luther King Jr. Basketball Classic rendezvényen szerepel majd Golomán György és a Sagemont Lions, mely az országos ranglistán 142., míg az állami tabellán a 7. helyet foglalja el.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus