A fiú utánpótlásban dolgozik tovább a női sikeredző

A soproni fiú utánpótlásban dolgozik tovább Székely Norbert, aki az elmúlt 7 esztendőben vezetőedzőként 5-5 bajnoki és Magyar Kupa elsőségig vezette a város női kosárlabdacsapatát, amellyel 2009-ben az Euroliga négyes döntőjébe is bejutott. Székely egy évadra kötelezte el magát a Tigrisekhez.
 
Székely a Soproni Tigriseknél az egész utánpótlás szakmai vezetője lesz, valamint ő irányítja majd vezetőedzőként az egyesület serdülő csapatát. Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek elnöke elmondta, Székely Norbert pályafutása korábbi, soproni éveit megelőző szakaszában már dolgozott a fiú utánpótlásban, tehát nem lesz új, idegen számára a munka, ráadásul e fiú csapataival is igen sikeres volt. Többször került be az országos döntőkbe korosztályos fiú csapataival sőt bajnoki címeket is szerzett.

 

Székely Norbert ma egyébként Németországba utazott az U20-as női válogatottal - amelynek ő a szövetségi kapitánya - edzőmeccseket játszani.

A korosztályos női együttes hétfőn tér haza, a Soproni Tigrisek pedig a jövő héten nagyszabású sajtótájékoztató keretében mutatja be majd az új utánpótlás vezetőt stábját s szakmai elképzeléseit.

Fotó: Tóth Zsombor 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus