Második lett a Rátgéber Akadémia Eszéken

A Rátgéber Akadémia U18-as csapata Eszéken lépett pályára a Regional Youth Basketball Games második fordulójában. A házigazdákat magabiztosan, 24 ponttal győzte le az Akadémia, míg a Spartak Subotica ellen szoros mérkőzésen maradt alul.

A Rátgéber Akadémia sajtóközleménye:

Csapatunk a döntőben szoros mérkőzésen maradt alul a Szabadka ellen. „A Regional Youth Basketball League rengeteget segít csapatomnak a fejlődésben, mind taktikai, mind egyéni, mind csapatszinten, hiszen ezeken a nemzetközi mérkőzéseken nagyon erős, jó felépítésű csapatok ellen léphetünk pályára. Ilyen szempontból nem az a fontos, hogy győzünk-e, vagy kikapunk, hanem hogy mennyit fejlődünk egy-egy mérkőzésen” – mondta el Ivica Mavrenszki, a csapat vezetőedzője. „Az eszéki tornát egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk az eszéki tornát. Sajnos nem azon a szinten játszottunk, amit tudunk. A döntőben vissza tudtuk küzdeni magunkat egálra, de aztán rossz megoldások mellett döntöttünk, főleg támadásban, ezért elveszítettük a mérkőzést.”
 

U18 Regional Youth Basketball Games, Második forduló, Eszék, 2016-09-11

Osijek - Rátgéber Akadémia 61-85

Rátgéber Akadémia: Geiger 14, Vukas 2, Fülöp 8, Benke 4, Mezei 11, Carev 5, Bálint 13, Griszháber 6, Kovács 2, Karanfilovski 6, Erdei 10, Omeneka 4


Spartak Subotica - Rátgéber Akadémia 87-80

Rátgéber Akadémia: Geiger 2, Vukas 6, Fülöp 9, Benke 8, Mezei 4, Carev 7, Bálint 23, Karanfilovski 9, Erdei 12, Omeneka

Edzők: Ivica Mavrenszki, Szentpáli Gergő

 

Foto, Slide - ratgeberakademia.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus