Tóth Orsolyát méltatja a Bleacher Report

"Úgy kezeli a labdát, mint Harden, olyan mozdulatai vannak, mint Melónak" - hirdeti az amerikai oldal az U18-as 3X3-as Eb MVP-jét.

A Bleacher Report tegnap este tett ki egy rövid videót Tóth Orsolyáról, aki amellett, hogy utánpótlás válogatott kosaras, az U18-as 3X3 válogatottal korosztályos Európa-bajnokságot nyert tavaly, a torna pontkirálya lett és MVP-nek is megválasztották annak ellenére, hogy az egész mezőny egyik legfiatalabb tagja volt.

"Látnod kell ennek a 17 éves játékosnak az elképesztő cseleit" - így kezdődik az amerikai oldal bemutatója a magyar lányról, akinek felsorolják az előbb leírt eredményeit. Két szurkoló véleményét is belerakták a videóba - az egyikőjük annyit írt, hogy látta már valahol ezeket a "triple threat" mozdulatokat, méghozzá Carmelo Anthonytól, a másik pedig azt, hogy Tóth Orsi a női James Harden. A Bleacher Report videójában kiemelik, hogy a Vasasnál Földi Attila játékosa Tóth, aki előbb itthon szeretne további sikereket elérni, mielőtt amerikai karrierről álmodna.

"Szeretném megvédeni a tavalyi első helyünket, és olimpiai bajnok akarok lenni a magyar csapattal." - idézik a fiatal játékost a videó végén.

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus