18:45-től Finnország ellen javíthat U16-os válogatottunk

A nyitómeccs nem sikerült jól, ma este jön az újabb megmérettetés.

Nem kezdte jól a B divíziós Európa-bajnokságot a magyar U16-os válogatott, hiszen Ciprus ellen nem sikerült nyerni a nyitómeccsen, ma este pedig már Finnország ellen kell helytállni. Váradi Attila szerint a meccs nagy részében jó teljesítményt nyújtott a csapat, de muszáj kiküszübölni a kihagyásokat, mert különben mindig lesz olyan periódus, amikor hátrányba kerül a gárda.

A mai ellenfél, Finnország is este 21:00-kor játszott mérkőzést, ők is kiélezett meccsen kaptak ki, de ettől még a mieinknél sem a legjobb a hangulat, nem könnyű egy ilyen találkozó után pihenni. Sok idő viszont nincs, azonnal össze kell magukat kapni a játékosoknak - könnyebb dolguk mindenesetre nem lesz, a finnek gyorsak, jól dobnak távolról, jól egy-egyeznek, több olyan játékosuk is van, akire oda kell figyelni. A védekezésen nagyon sok fog múlni a 18:45-kor kezdődő összecsapáson.

Szerencsére komoly sérült nincs a mieinknél, Radics Gerzsonnak ugyan begörcsölt a lába, de Tanai Zoltán, a csapat gyúrója kezelésbe vette.

Hajrá Magyarország!

fotó: HUN U16 fiú kosárlabda válogatott

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus