Élőben az U20-as lányok franciák elleni meccse

Ma este 19:30-tól megkezdi szereplését U20-as női válogatottunk a korosztályos, A-divíziós Európa-bajnokságon - az első ellenfél Franciaország.

Ma délután 15:00-tól megkezdődik Portugáliában, Matosinhosban az A-divíziós U20-as női Európa-bajnokság, 19:30-tól pedig a mieink is pályára lépnek, méghozzá Franciaország ellen.

A lebonyolítás miatt olyan nagy tétje nincs a csoportmeccseknek, hiszen mindenki továbbjut a legjobb 16 közé, ahol egyenes kieséses rendszerben folytatják majd a csapatok - tehát ha a nyolcaddöntőben nyer először egy válogatott, az ugyanúgy bejut a negyeddöntőbe, mint az az együttes, amely az első négy találkozóját mind megnyeri.

A mieink a franciák mellett a bosnyákokkal, illetve a szlovénekkel vannak egy csoportban, a C-jelűben. Az biztos, hogy a D-csoporttal játszunk majd keresztbe (Törökország, Szerbia, Oroszország, Hollandia), de hogy kivel, az a csoportban elért helyünktől és természetesen a másik négyes végeredményétől függ majd - az első a negyedikkel, a második a harmadikkal játszik az ellentétes csoportból.

Cziczás László csapatának 12 fős kerete a korosztályos Eb-n:

Bach Boglárka
Dubei Debóra
Weninger Virág
Tóth Tímea
Aho Nina
Markó Dorina
Kuttor Enikő
Kocsis Fanni
Kiss Angelika
Benke Sára
Török Ágnes
Studer Ágnes

Az élő statisztikát itt találjátok!

Élőben is megnézhetitek a meccset ezen a streamen:

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus