Japán ellen az U17-es vb elődöntőjéért!

A magyar U17-es leány válogatott már a legjobb 8 között van a csehországi korosztályos világbajnokságon. Ellenfelük ezúttal Japán lesz ma délután 13 órától, a tét már az elődöntőbe, a négy közé jutás, és a szokásoknak megfelelően ezt az összecsapást is megtekinthetitek élőben!

Mint ismeretes, a magyar együttes veretlenül vívta meg a csoportmeccseket, ennek eredményeként az A jelű kvartett első helyén végzett Csehország, Kanada és Korea előtt. Az egyenes kieséses rendszerben így a B csoport negyedik helyén végző Egyiptom ellen kellett pályára lépnie Mészárosné Kovács Andrea csapatának, és könnyedén, 100-47 arányban verték az észak-afrikai gárdát.

Japán csapata két győzelemmel és egy vereséggel végzett a C csoport második helyén, így a D csoport harmadikjával, Kínával kellett megmérkőzniük, és ők is elég könnyen, 69-44-re diadalmaskodtak, így jutottak be a legjobb 8 közé. A Japánok játékáról a magyarok szakmai stábja is elmondta a véleményét, ezt a tegnapi napról készült cikkünkben elolvashatjátok!

A ma kora délután, 13 órakor kezdődő mérkőzést - ahogy eddig az összeset - természetesen ti is figyelemmel követhetitek majd az alábbi videóban - a szokásoknak megfelelően a közvetítés nagyjából 10 perccel a találkozó kezdete előtt indul el. A tét a négy közé jutás!

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus