Másodjára is legyőzték az U16-os fiúk az ukránokat

A tegnapi nap után ma is legyőzte U16-os fiú válogatottunk az ukránok korosztályos csapatát - ezúttal 74-63-ra győzött Váradi Attila csapata.

Horváth Orsolya beszámolója:

2016. július 9. szombat (MKOSZ Edzőcsarnok, Székesfehérvár)
Magyarország U16 - Ukrajna U16 74-63 (17-21, 20-14, 16-18, 21-10)

Magyarország U16: Meleg 23, Varga 2, Sitku 6, Somogyi 10, Dancsecs 8/6. Cs: Pálinkás 2, Kelenföldi 3, Orgona, Tóth 6/3, Takács Milán 8, Polster 2, Kovács 4.

A meccs teljes statisztikáját ezen a linken eléritek!

Több poszton is kicserélődött a tegnapi naphoz képest a csapat. A szakvezetők elmondása szerint cél volt, hogy minden játékos, aki eddig részt vett a munkában, a nyári felkészülésben, kapjon lehetőséget legalább az egyik mérkőzésen. Akárcsak az első napon, az első negyedben most is az ukrán csapat volt hatékonyabb. Minimális előnyt csak a félidő végére tudott kiharcolni a magyar csapat. A második félidőben jobbára a hazaiak irányították a játékot, a mérkőzés hajrájára 8-10 pontos vezetést sikerült realizálni, amit a védekezést váltó, letámadó vendég csapat ellen a lefújás pillanatáig meg tudott őrizni nemzeti együttesünk.

Váradi Attila vezetőedző: Gratulálok a csapatnak, nehéz sorozat végén vagyunk. Lezárult a felkészülésünk első szakasza, a látottak alapján a jövő héttől folytatjuk a munkát céljaink elérése érdekében.

Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus