Négy közé jutottak az U18-as fiúk a 3x3-as Eb-n

Mokánszki Máté "megőrült" a németek elleni negyeddöntő hajrájában, fiaink végig magabiztos játékkal jutottak be az elődöntőbe.

A csoportgyőztes németek nagyon erős ellenfélnek tűntek a Budapesti Honvédból beválogatott Martinez Ralfék számára, ám óriási önbizalommal játszottak fiaink és a Vasasból az Óbudai Kaszásokhoz igazoló Bencsik Barnabás főszereplésével lényegébe véve mindig meg tudtak ugrani, amikor közelebb jöttek volna a németek. A szolnoki Frank Áron visszalépős távolija után a nyíregyházi Mokánszki Máté verte be azt a kétpontost, amely után már csak egyetlen egységnyire voltunk a győzelemtől, aztán 20-16-nál megint üresen maradt kint Mokánszki és megint betalált kintről, így 22-16-os győzelmével ott lehet a legjobb négy között a magyar csapat az Európa-kupán, ami a sportág Európa-bajnokságának felel meg.

Ezzel az alapcélkitűzést teljesítette a gárda, de elég éhesnek látszik a társaság ahhoz, hogy reménykedhessünk az érmes helyezés elérésében is, hiszen igencsak lendületbe jött a csapat.

Szarvas Gábor és Lekli József fiai 19:25-től vívják majd az elődöntőt, méghozzá a most kezdődő Spanyolország - Franciaország derbi győztesével.

Fotó - Mokánszki Máté facebook oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus