U16: vereség Lengyelországtól

Kikapott első felkészülési mérkőzésén az U16-os fiú válogatott, de Váradi Attila szerint voltak szép periódusai a csapatnak. 

Kielce, Lengyelország - Felkészülési mérkőzés, 1. nap

Lengyelország U16 – Magyarország U16 75-51 (22-15, 28-10, 12-14, 13-12)

Magyarország: Balsay 7, Pallai 3, Gilszki 7, Kovács 6, Fekete 2
Cserék: Kopácsi 3, Csikai 4, Lukács, Filipovity 4, Pintér 5, Verasztó 6/3, Dokmanovic 4

Az első negyedben a nagyon agresszíven és határozottan védekező lengyel válogatott állva hagyta a magyar csapatot. Csak a negyed végére sikerült közelebb jönni. A folytatásban sem változott a játék képe, a lengyel csapat a megszerzett labdákból rendre gyors támadásokat vezetett az ekkor szétesően játszó válogatottunk ellen. A szünet után rendezte sorait a magyar csapat, első sorban feljavuló védekezésének köszönhetően, sikerült a harmadik negyedet megnyernie, azonban a mérkőzés végéig az első félidőben szerzett hátrányt nem sikerült ledolgozni. Összességében egy nagyon jó szerkezetű és jól felkészült lengyel válogatottal mérkőztünk, sajnos az első félidőben nem tudtuk velük felvenni a versenyt, teljes mértékben az ő akaratuk érvényesült.

Váradi Attila – vezetőedző: Első edzőmérkőzésünk volt, sok hibával játszottunk, de a hullámvölgyeink mellett voltak nagyon szép periódusaink is. Ahhoz, hogy  a holnapi mérkőzésen eredményesebben tudjunk szerepelni, harcosságban, küzdeni tudásban fel kell tudni vennünk a versenyt ellenfelünkkel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus